Zitat:
Zitat von take2c
wenn du schon auf eine schiene gehst mit gb..... dann solltest du nicht jetzt die ursache und wirkung verwechseln... nicht ich habe mit dem müll angefangen... entsorge sie ja im mülleimer... aber du scheinst dadrin zu leben... und da hast du halt recht... jeder bekommt das war er verdient... und du die dummheit .. fühlst dich ja wohl...
aber das du so sehr auf meinen asch geachtet hast..... bist du etwas schwul???
|
Du bist sehr Primitives Wesen! Benim geldigim yerde Senin gibi Insanlara Dönek derler! Du hast angefangen hier einen auf Modern Türke zu machen! Eyyy sana soruyorum, onun bunun altina yatan bir kizi takdir ediyorsun ama kendi anana bacina laf yedirmiyorsun! Senin Namus anlayisin bumu? Herkes mutlaka bir Gün aldatir diyorsun demekki Tecrübe konusuyor! Benim bildigim tipik Türk kizi, nefsine Sahip cikandir, namusunu evlenecegi kisiye saklayandir ve Erkek evin temelidir Kadinda onun destekcisidir. Gelsin bana bir Delikanli benim icin Ayse yada Fatmanin Ali Mehmetle Seks yapmis olmasi ilgilendirmez benim icin önemli olan insan olsun desin, cikarim Galata Köprüsünden atlarim. Evet söyleyen yazan vardir ama birseyi elde etmek icin birilerin ekmegine bal sürenlerdir. Tipik Türk Erkegine gelince, Erkek dedigin masaya vurdugunda kadini susturmali, Kendine Laf yedirmemeli, Kadinini el üstünde tutmali, her kavgada alttan alip yine sevmekten vazgecmeyendir Erkek! Ama iste Senin gibi Erkeklere gelince, Kiz kandirmayi beceremeyen marifetli Insanlardir ve0 Yazma okuma bilmeyendir (eger bilseydi Azzitoni arkadasin sana sordugu soruya agresif yaklasmazdi). Adamim Arkadas o soruyu bana sorsaydi ben rahat bir sekilde cevabimi verirdim. Sen diyorsun ya, seninle belki ilk kez yasadi ama senden sonra baskalariyla yapmadigi ne malum. Sen evlendigin zaman mecbursun tecrübeli olmaya, yani Yatakda Kadina istedigini verirsen iki dakika icinde bosalip kenara cekilmezsen o kadin sana kul köle olur, olmayanda zaten dogru Insan degildir. Dedim ya Erkek kadininin Namusuna sahip cikmali. Ama birde düsün Namusunu kaybetmis biriyle evlendigin zaman, hangi Namusuna Sahip cikacaksin? Düsün her yataga girisinde yaninda Deli Ahmet ve Kel hasan olacak yaninda fantezi olarak yani. Bir Kadin sana rol yapar dersin simdi, Kardesim bir kere ilk kez Cinselligi yasayan bir Bayan yada erkek fark etmez vucüdu Titreme yapar bunu hic bir Hollywoodda oynayan Starlar bile yapamiyor cünkü bu verdigimiz Tepki aniden gelisiyor.