Sayet ölümden sonra yasam varsa; (varsayim) bu cennet ve cehennemden ibaret olmamali.
Belki de reenkarnasyon olayi gercekten dogrudur, kim bilir? Quantum teorisini bilenler bilir. Bulundugumuz bir gezegen var, gezegenimizin bulundugu bir günes sistemi, günes sistemimizin bulundugu bir galaxy, galaxymizin bulundugu bir universium. Belki de universiumun da bulundugu bir baska yeri daha vardir.
Universium demisken, matematiksel olarak baska universiumlarin da oldugu ispatlandi; cünkü bulundugumuz gezegende ve diger gezegenlerde farkli yer cekimleri gözlemlenmekte. Bu yer cekiminin de ayrica cok gücsüz olmasi dikkat cekti. Bunun üzerine calisip gravitationun farkli boyutlardaki, diger gezegenlerden sizan enerji ile olustugu düsünüldü ve hesaplamalar sonucu bunun da dogru oldugu kanisina varildi; fakat matematiksel olarak ispatlanmasi bunun gercekten de olabilecegi anlamina gelmiyor.
Peki bu baska boyutlardaki diger universiumlarda da bizden yasayanlar varsa ve her ölüm de dimension degistiriliyorsa? Söyle ki; su an diyelim 1 numarali dimensiondayim ve benim aynimdan diger dimensionlarda da var ve ben bu dimensionda öldügümde diger dimensionlardakiler de ölüyor ve hepimizde birbirimizle yer degistiriyor, ben 4 numarali dimensiona geciyor ve 4 numara 6, 6 numara 1´in yerine geciyor gibi.
Teori zicmakta üstüme yok la aahahaha...
|