Zitat:
Zitat von tautou
Arastirma görmesek, arastirma diye buraya kopyaladigin seye inanacagiz.
tecavüz dünyanin her yerinde olan elem bir olay.
|
Neyin nerede gördügünü ben bilemem.
Gazeteden kopyaladigim seye güvenmiyorsan, artik gazetede yayinlanan tecavüz haberlerinede inanma

O kadar merakliysan birde sen arastir, arastirmanin sonucunu sunarsan sevinirim!!!
Zitat:
Zitat von tautou
ancak bana batan su:
su forumda bu tecavüz olayini bir kac insaat amelelerin (muhtemelen kürt) Türkiye'ye karsi yapilmis bir oyun olarak ciddi ciddi sunmasi (yazan kisi yazisini kaldirmis, ama iyi ki alinti yapan biri var, orada okunabiliniyor). bu suclamayi yaparken de aklinca isim vermiyor. onun söylemedigi, ama düsündügü bu igrencligin adini yazdik. kendimiz öyle düsündügümüz icin degil, bir cok türkiyeli de var olan gizli irkciligi su yüzüne cikarmak icin. (burada benimle sahsi sorunu olan bazi beyinsizler direkt yazilanlara benim fikrimmiscesine atlayip bana fasit filan dedi, ya neyse, o arkadasin laflarini sözden saymiyoruz).
|
Tanimadigin insanlara insaat amelesi olarak hitap etmen seviyesiz ve alin teriyle calisan insaat amelelerine karsi terbiyesizlik. Hatta isin icine kürt-türk ayirimi katman ne kadar aciz oldugunu gösteriyor!
Zitat:
Zitat von tautou
oturup bu olayi oldugu gibi tartismaktansa sen, diewahrheit, geldin, ve apayri bir niteliksiz haber sundun bizlere. amacin ise belli. tecavüz sadece türkiye'de olmuyor, carcar konusuyorsunuz, ancak bakin, iste, medeni dediginiz isvec'te en fazla tecavüz olaylari yasaniyor.
|
Senin apayri ve niteliksiz dedigin haber okka gibi oturdu!!!!!
Tartisdiginiz konuyu ayrimcilik yaparak tek kürtler veya tek türkler tecavüzcüdür diye saptiran kimler???
Zitat:
Zitat von tautou
buna ne derler biliyor musun? konuyu saptirma, rahatsiz edici bir konuyu sark kurnazligiyla baska yöne cekme, ve ayrica zeytin yagi gibi üste cikma.
|
Gerceklerden kacamazsin, avrupada tecavüz olaylari cok daha fazla.
Zitat:
Zitat von tautou
senin niteliksiz haberine ben icerik ve sekil ile cevap verdim, ki ortaya cikan sonuc, yine "bizimkiler"in orada bu pisligi yapmasi, ve ülke sartlarinin farkliligina göre bir kadinin bu sucu daha kolayca ifsa edebilmesi.
|
icerik ve sekil ile cevap vermem cok terbiyesiz ve seviyesiz olduguna göre..... senin kötü cevap vermeni hic duymak istemem. malesef terbiye, adap ve ar kalmamis bazi insanlarda.
Zitat:
Zitat von tautou
bu icerige karsi verecek bir cevabin olmadigi icin benim küfürlerden kisilik cikarmasi yapiyorsun, ki sizlere de ancak bu yakisir. iste, sizin gibilerine öyle güzel, kana kana, bagira bagira, yapistira yapistira en agir küfürler edilir. müstehaktir zira...
|
Simdi siz ve biz cikti

Siz kim oluyor Biz kim oluyor????
Küfürlü cevap vermeyince cevaptan sayilmiyormu?
Zitat:
Zitat von tautou
cünkü bizde var olan bir sorunu aramizda tartismaktan, konusmaktan bile kaciniyorsunuz. rahatsiz oldugunuz icin. bizim sorunumuz bu iste, hemen baskalarinda da var diye sulandirmayin. erkekseniz, erkek gibi bu konuya gögüs gerin, samimi olun!
|
Burada insan gibi tartismak istesen kullandigin kelimelerden belli olurdu.
Bazi insanlar icinde cöpü gelip internette bosaltmaya calisiyor.
Lütfen cöplerinizi doktora, piskologa giderek yok edin!!!!!