Zitat:
Zitat von Virtual_Reality
Ben bir müslümanim ama Arap degilim. Ondan ziyade, devletlerin dinleri imanlari olmaz. Devletlerin cikarlari olur. Türkiye Cumhuriyeti'nin cikari muasssir medeniyetler seviyesine yükselmektir. Türkiye müttefiklerini ona göre belirmesi lazim. Bence dogrusu batiyla ic ice olmak. Göster bana arkadasini/dostunu, gösteriyim sana kim oldugunu.....
Aya gidenlerle arkadas olmamiz lazim, cölde yaya gidenlerle degil. Bir de su var, bu olaya ne kadar insani süsü verilmeye calisilirsa calisilsin, HAMAS denen eli kanli terrör örgütünü destlemekten baska hic bir faydasi yok bu isin.
Ve yanilmayalim, bir savas halinde Türkiye coook agir darbeler alir. Basimizda olan ATATÜRK degil alti üstü topu topuna Rize'li Recep Tayyip'tir.. Kasimpasalilik yapmayla mahalle kabayaligina bürünmeyle cark dönmez... Bizim silahlarimizin tümü bati üretimi, bati, bilhassa Amerika, üstünlügügünü korumak icin yeni nesil silahlari kimeseye vermez. Kullanilan silahlar her zaman eskidir. Sen kimi kim silahlariyla vurmak istiyorsun bree Recep... Bizim oralarda bir laf var, galiba Rize'de duyulmamis anlasilan: EL ATINA BINENI CABUK INDIRIRLER!!!
Kendi milletinin acliktan agzi kokuyor, sende medyatik bir sekilde Israil yönetiminde bulunan Gazze'ye yardim göndiriyorsun. Sen onu bunu birakta bana mutfaktan haber ver! Etin kilosu kac? 22 avro, evet yirmi iki avro, sütün litresi kac, ekmek ne kadar ediyor? SENIN BUNLARDAN HABERIN VAR MI LAN RECEP? SENIN MILLETININ KAN AGLARKEN, SENIN ELIN FILISTINLISIYLE UGRASMAK GIBI BIR LÜKSÜN VAR MI?
PEYGAMBER MISIN DE ALEME ÜMMET KORUYORSUN BRE ZINDIK! SANA OY VEREN MILLET ACLIKTAN KIVRANIYOR, AGZI ACLIKTAN 100 METRE YELE KARSI KOKUYOR! SEN BIZE BUNDAN HABER VER!!!
|
Türkiye’nin yurtiçi ve yurtdışında sahip olduğu maddi , manevi ve beşeri potansiyeli ortaya çıkarmak; toplumsal yapıyı bir ur gibi saran dışlayıcılığa, grupçuluğa, ve bölgeciliğe panzehir olmak ve bu çerçevede Türk toplumunu ferdi olduğumuz büyük bir aile olarak görmek; bu büyük ailenin vatansever enerjisini bir hedef etrafında harekete geçirmek için ortak ideallere ihtiyacımız var.Bölücülüğe değil !