İch denke ,CHP Parteichef Deniz Baykal und CHP Abgeortnete Nesrin Baytok sollen so möglich wie sofort nach dem Sexvideo unten zurücktreten,weil dieser Skandal der Partei CHP sehr stark schaden wird.
Deniz Baykal kann ab jetzt nicht mehr die Wähler bei der Parlamentswahl 2011 überzeugen.
Wenn CHP statt des Parteichefs Deniz Baykal mit einem neuen Parteichef in die Parlamentswahl 2011 geht,kann CHP mit einem neuen Parteichef die AKP in die Opposition schicken.
Sonst wird die Stimmenrate der CHP mit Deniz Baykal bei Parlamentswahl 2011 sinken.
Die Regiurungspartei AKP wird noch 10 Jahre bei der Regierung bleiben,solange Deniz Baykal bei CHP als Parteichef bleibt.
CHP muss einen neuen Parteivorsitzender wählen.İch möchte dieses Thema für die Diskussion öffnen.Der neue Parteivorsitzender kann so sein ;Kemal Kılıçdaroğlu oder Süheyl Batum,Muharrem İnce,Hakkı Süha Okay,Şahin Mengü,Ahmet Necdet Sezer,Haluk Koç,Umut Oran,Mustafa Sarıgül,Zülfü Livaneli,Altan Öymen,Hikmet Çetin,Hasan Fehmi Güneş.
http://www.metacafe.com/watch/4587193/vakit_video/
http://www.hurriyetport.com/print.php?a=20323
Deniz Baykal ve Nesrin Baytok'un seks videosu kaseti
Bir parti liderinin seks videosu... Vakit sitesi Deniz Baykal ve CHP Milletvekili Nesrin Baytok'un olduğunu iddia ettiği seks videosu yayınladı. Üstelik Vakit sitesinin iddiasına göre Nesrin Baytok'un kocası da orada.
Vakit, Deniz Baykal'ın seks videosu kasetini yayınladı
Habervaktim.com sitesi Deniz Baykal ve CHP Milletvekili Nesrin Baytok'un olduğunu iddia ettiği seks videosu yayınladı. Üstelik iddiaya göre Baytok'un kocası da orada.
Vakit internet sitesi "Bir parti liderinin seks videosu" başlığı ile yayınladığı haber Türkiye'de yeri yerinden oynatacak türden! Vakit seks kasetinin Deniz Baykal'a ait olduğunu iddia etti.
Vakit'in internet sitesi Habervaktim.com akşam geç saatlerde yayına verdiği videolu haberde "Bir parti liderinin seks videosu" başlığını kullandı. Habervaktim.com videoda yayınlanan görüntülerin Deniz Baykal ile Özel kalem müdürüne ait olduğu iddia etti.
Habervaktim.com da yayınlanan görüntülerde bir adam ve kadının otel odasında çekilmiş gizli kamera görüntüleri yer alıyor.
Habervakti.com sitesinin videosu ile birlikte yayınladığı haber 1 saat kadar internet sitesinin manşetinde tutulduktan sonra yayından geri çekildi.
Kasetin gerçek mi yoksa montaj mı olduğu henüz bilinmiyor.
CHP liderinin konuyla ilgili bir açıklama yapması bekleniyor.
Bu arada, Deniz Baykal'ın avukatlarının müracaatı ile Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı söz konusu görüntülerle ilgili soruşturma başlattı.
Cumhuriyet Savcısı Bülent Yücetürk tarafından yürütülecek soruşturma, TCK'nın 134. maddesinde düzenlenen ''özel hayatın gizliliğini ihlal'', TCK'nın 135. maddesinde yer verilen ''kişisel verilerin kaydedilmesi'' ve TCK'nın 125/1. ve 2. maddelerinde düzenlenen ''hakaret'' suçları kapsamında gerçekleştirilecek.
Savcı Yücetürk, soruşturma çerçevesinde ilk olarak CHP Genel Başkanı Baykal'a ait olduğu iddia edilen görüntülere erişimin engellenmesine karar vererek, bunun uygulanması için Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı'na (TİB) talimat verdi.