Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 17.04.2010, 23:12
meyse

Standard

Zitat:
Zitat von Virtual_Reality Beitrag anzeigen
Oyuncak isteme benden yavrum
Yasananlarin hepsi gercek
Ozon delinmis yaniyor derimiz
radyasyon sIkIntIsI var

Kardes isteme benden yavrum
cehennem sanar dünyayi...

Insanlarda insanlik kalmazsa eger, her türlü halti islerler. Insan eti yemeyi bile. Bizim bir atasözümüz var bilirsiniz! Eti benimse kemigi de senin!...

Ancak ben yinede hali vakti yerinde olan cagdas ve ileri görüslü Türk erkeklerinin ve Türk kadinlarinin üc cocuk yapmasindan yanayim. Zaten yanlis aile planlamasi yüzünden yanlis insanlar cogaliyorlar. Ondan sonrada ya cemaatlerde, ya da mezarliklarin etrafindan tinerci olarak dönüp dolasiyorlar.

Sen hesap kitap tutmasini bilmezsen ne senin ve ne de senden gelenin riskini verir Allah. Sen tedbirini Allah taktiri Allah'a birak diye bosuna dememisler!

Evet bu uzak dogu asyalilari oldum olasi sevmem. Tipsiz suratlarini, töntön kirpit cöpü gibi bacaklarini, omuzlari kadar genis olan tekne kafalarini görünce zaten icimde nahos bir duygu gelisiyor. Bir de bunlarin Tsun Tsu'dan kalma yalanciligi ve dolanciligi sözüm ona bilimselestirmisler ya (Sun Tzus 36 Strategeme)

... Kara sicanlari (Ratten) kavurup yiyen bir milletten, örümcekleri cig cig delikates diye yiyen bir zihniyetten ne beklenir ki? Diyecek hic bir kelime kalmiyor. Allah hic bir kulunu insanliktan cikarmasin!
AMIN!

aslinda resimleri bende merak ediyorum inanilmasi güc bisey,
ama seni cok etkilemis... cesaret edemiyorum acikcasi

Würde erleichtert aufatmen, wenn sich das tatsächlich als ein Fake herausstellen würde