@unixxx/outoforder
ufff unixxx..
benim sana talkda verdigim tavsiyeleri bana söylüyorsun...ob du doch noch lernfähig bist?
git bunlari talkda sor ama hep tekme yemekten yorulmayacaksin artik.
senin hayalperest oldugunu hepsi ögrenmis ne yapayim artik.
senide normal birisi sanip yalanlarina inanmistim evet dogru o yüzdende glücksprinziple tartismamiz oldu..nasil da beceriyorsun ortaligi karistirmayi ama atalarimiz demiski: bir delinin attigi tasi on akilli cikaramazmis diye
her sana catani bir ondan bir bundan bulman artik cok normal
(hatirlatirim:bir ara herkesi dirtdog,sonra motzki, sonra damia yaptin..leidet die kleine unixxx unter paranoia?
8 yildir 80 nickle birisini bulamamisin panik yapman normaldir
40 dan sonra biliyorsun trisonomie21 yani mongolismus riski artiyor (Allah kimseye vermesin, verenede sabir versin) eger yuva kurmak, anne olmak istiyorsan alarm zilleri caliyor.
ama diyorsan ömrünün kalan yilinida gecmis 40 yil gibi gecirmek istiyorsan tabi o baska.
ama allahin elbet bir düsündügü vardir neden senin hala bu yasa kadar mahrum birakmasinin.
geh am besten in eine ecke und meditiere weiter vor deinem budhamännchen
begendigin erkek bir türbanliyla gittigi icin simdi onun yasinimi cekecegiz ve türbanli savasi yapacagiz? *yaa sabir*
ama belki birde türbanla dene sansini ...belki hatta sana yakisir und dann kommst du vielleicht doch noch unter die haube hmm?
evet bu gün sana epey darbe vermisler talkda simdi biraz burda dök icini
yada git eski son 8 yildir unixxx,unixx,thea,lily,milly,mediator und so weiter , und so weiter ... yazilarini oku ve düsün, bir yere varmismisin...trete bitte nicht immer an der gleichen stelle..so willst du doch nicht enden oder?
denk daran, du hast die 40iger schwelle überschritten..ama ne demis atalarimiz: akil yasta degil, bastadir
merkst du nicht, dass deine "never ending story" mit männern langsam langweilig?