Iki senaryo hazirladim:
Senaryo 1:
Adam kizi gözüyle keser bir kac kez bakar eger kizda ona bakiyorsa
gentelmence yanina gider:
Adam: Özür dilerim hanimefendi uzaktan sizi gördüm ve merakimi cektiniz size bir mesrubat ismarlayabilirmiyim, tanismak niyetiyle tabiki
Kiz söyle düsünür: "Iiiih nekadar yagci birisi" ama agzindan " Tabiki beyefendi neden olmasinin hepmiz insaniz tanismak bedava der ve buyur eder...
Sonuc: Gentelman avucunu yalar mesrubatlari öder ve haftalarca ben ne yanlis yaptim diye düsünür...
Senaryo 2:
Magandanin, ayinin, yobaz, soytarinin teki kizi kestirir ve tren gibi üzerine gider
Maganda: "Naber kiz!" der ve hic sormadan yanina oturu
Kizin düsünmeye bile zamani yok
Maganda: "Uzaktan seni gördüm ve inan sende olan kici ben hayatimda görmedim Kapurz gibi...!"
Kizin eli kolu dolanir: " Ne bu terbiyesizlik der ve agzi kilitlenir! ama icinden söyle düsünür "erkek dedigin böyle olmali!"
Maganda: " Gel bir otele gidelimde sana terpiyesizligi göstereyim!"
Kiz: Kalkip gitme ayaklarina baslar
Maganda tutar kolunda : " Otur uleeeeeeeeeen" der
Kiz caktirmaz ama tahrik olmaya baslar: " biraz medeni olasana ayi" der
Maganda: " Evet Ayiyim gelde seni maharaya götüreyim"
Kiz: " Ay senin gibi terbiyesiz birini görmedim "
Maganda: " Evet ben her bayanin hayatinda bir ilkimdir! Söyle bakalim bu kicinda nasil bir pul yapistirayim:"
Gece böyle devam eder.
Sonuc Senaryosu 1: Aradan 2 Hafta gecer dügün olur ve kiz 20 yil boyunca inlar " Beni dövüyor, beni aldatiyor ama gece olunca erkegim der ve koynuna girer magandanin. Tabiki her gece 5 cocuk zirlayip duru o güzel karpuz kic olmus karpuz tarlasi! ve hayat böyle gecip gider.
Sonuc Senaryosu 2: Kiz artik dayanamaz Magandayla bir otele gider ve gece boyunca kicina pul yapistirtir.
Bu geceyi 2-3 kez daha tekrarlar ve Magandadan sonunda kicina bir tekme yer
Adi cikmasin diye Senaryo birdeki Gentelmenle tanisir ve 2 gün icinde dügün hazirliklarina zorlar beyefendiyi dügün olur ve ondan sonra 20 yil boyunca Gentelmene eziyet "sunu al bunu al, sen erkekmisin, canimi SIKIYORSUn felan fisman cocuk istemiyorum figürüm bozulur" eder ve her gece gentelmenin koynuna girdikce magandanin hayalini kurar!
Kadinlar böyledir !
|