Zitat:
Zitat von rotzloeffel
burdayim :-)
habs gerade überflogen was hier wieder einmal abgegangen ist.
nur hab ich im moment keine zeit, um mich näher damit zu beschäftigen, die pflicht ruft!
ich werde es demnächst aufgreifen, keine sorge.
diese zwei möchtegern entel-yakisikli-rethorik-monster haben sich schon genug demontiert, wie es aber aussieht wollen sie die "virtuelle hinrichtung" ;-)
|
Rotzi ya, sana bir sey diyecektim ya vazgectim.
Bir tane Karac'oglan vardi taniyormusun? Rivayet'e göre Belgrad seferine bile katilmis bir Türk Halk Ozanidir ve Türk Halk edebiyatinin kilometre taslarindan degil Yüzkilometre tasiydi. Necip Fazil Kisakürek'lerin,Namik Kemal'larin, Ataol Behramoglu'larin, Metin Altiok'larin hatta Ferdi Babalarrin bile fikirlerine yön verdigi ve esinledigi Karac'oglan Ismikan adinda ki bir güzel kisa su sözleri söylemisti..
Ben güzele güzel demem
Güzel benim olmayınca
Muhannetin kahrın çekmem
Gel deyip de gelmeyince
Güzelim benimle ugrasipta zaten kisitli olan vaktini niye bosu bosuna, bos yere harciyorsun ki. Gel vaz gec bu sevdadan.... Ich höhre doch bei Dir die biologische Uhr ticken.... Tiktak Tiktak Tiktak.. Kiz, was das für ein Tick?
*Muhannet kelimesinin anlami (Kötü, namert, sözünün eri olmayan, kisiligi yalan ve dolan olan bir sahis anlamina geliyor)...