Zitat:
Zitat von zamk
@eva
burada ciddi seyler konusulmaz--ya herseyin hemen kendince dini boyutunu asiri bir sekilde irdeleyen dincilerle ya da asiri milliyetcilerle ya da kirolarla basin derde girer-degmez-bence..
ben yasli bir sekilde-mesela 93 yasimda borcsuz ve iyilik yapmis bir insan olarak cevremin aklinda kalacak bir sekilde oelmeyi tercih ediyorum:
benden oence oelenlere-rahmetler olsun simdiden:yani .- olur da..benden oence oelenler olur ailemde-cevremde- eh o zaman da vsoeyle duesuenueruem-"ailemin oeluemuenue kaldiramayacaksam nicin yasayayim o zaman" oeluem haktir degil mi yani:uslubuyla goemerim:duasini okuturum o kadar:korkulacak ne var bunda? tabii bir de su var..oelmek cok oezel:bunun farkinda olmayi isterim acikcasi:dogar dogmaz oelmeye baslamiyor muyuz?yani bunu duesuemenin bir yasi yok.alakasi bile yok.:hem tam o anda uyku da mi olmak lazim?: bir kazada oelmek istemezdim:birisine bir kelime borclu kalmayi da..  allah hepinize uzun oemuerler versin>!>
|
und ich dachte mein türkisch wäre schlecht

neyse, zamk'a katiliyorum, ölmek icin burdayiz, yavas bir sekilde dogduktan sonra ölmeye basliyoruz, yalniz geldik yalniz gidecegiz korkulacak bir durum degil dogaldir