Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 17.12.2009, 22:40
Virtual_Reality

Standard

Zitat:
Zitat von ot Beitrag anzeigen
sen tam igrenc bi freak sin!!!

ähhhh!!! ich dachte es gibts nur frauen mit solchen charkteren!!

sende bi anormalik var ama,,,,
ne oldugnu cikaramadim!!

belkide gaysin..kim bilir,,
Ne oldu sana anlamadim dogrusu? Yav böyle seylerle insanlar sevap isler. Nerden aldiysan bu sözü, sende beni freaklikle sucluyorsun. Baslarim freakine de frikikine de. Ben diyorum Canakkale Bogazi sen diyorsun yandi götümün agzi.

Fazla merakli olma. Ne gelirse kadina meraktan gelirmis Merakli Melahat, benim cinsel tercihim kadinlardan yanadir. Ama sen benim cinsel tercihimin tatmin edici tadina varamayacaksin güzelim. Hayat yesilcam filmlerinden ibaret degildir. Her zaman mutlu son yoktur. Vazgec sen bu tek yönlü kara sevdandan yavv :-)) Tek yönlü yollarin sonu hüsrandir. Sana daha kac kere tekrarlayacagim, ben bilgisizim, ben görgüsüzüm, ben duygusuzum, ben oturmasini kalkmasini bilmem. Ben catalli bicakli yemek yemem. Elle yemek yenilmeyen sofraya ben bagdas kurupta oturmam... Ben senin dünyana ayak uyduramam. alla allaaa
Ha nickimin anlamina gelince, Mevlana'nin sözünden, ya oldugun gibi görün, ya da göründügün gibi ol, esinlenerek sectim...Mevlana'da mi bir freakti ?
Bi yandan, benim yazilarimi okumayacagindan dem vuruyorsun diger yandan bana dalasmak ve bulasmak icin elinden geleni ardina koymuyorsun.. Bu ne terhis bu ne lahana yavv?

Geändert von Virtual_Reality (17.12.2009 um 22:51 Uhr).