Zitat:
Zitat von ot
DEDIMYA SANA, SALAKLARLA UGRASMAK AACAYIP HOSUMA GIDIYOR!!!! yuhahahahahaha!!!
ben bayaga iyi ilgilendim erkegimle!!ama benim canim isterse!!! sana mi sorcam! SAPIK!
TUT MIR LEID DU LABERST NUR NOCH MÜLL IN LETZTER ZEIT KANN DIR NICH FOLGEN!
kapieren tust du auch nicht! widerholst dich immer!!!
offfff SIKILDIM SENDEN.......
KAVGAYI BILE IYI BECEREMIYORSUN!
|
Haklisin kavgaya terbiyem müsait degil. Ben medeni sekilde insanlara ve kisilik haklarina saygi gösterek cözüm üretmeyi ögrendim. Askere'de adam öldürmesini ve savasmasini bile ögrendim ama kavganin bu seklini ögrenemedim. Ve beni bu kavgaya sürükleyemezsin güzelim. Cünkü korkuyorum. Zuerst werde ich auf dieses "hohe" Niveau "gehoben" und anschließend schlägt man man mich mit der darin vorhandenen "Erfahrung"
Gut dass Du mir in letzter Zeit nicht folgen kannst. Böyle bile malesef pesimi birakmiyorsun ki.
Bak tamam kabül eyvallah. Ben dünyan en itici ve nahos erkegim. Sense dünyanin en güzel, en akilli, bir gülüsü dünyaya bedel küheylanisin. Aramizda da dünyalar kadar fark olmasi lazim. Bir o kadarda mesafe koyarsan sevinirim. Sen benim gibi sapik, bilgisiz, duygusuz, görgüsüz birisinden ne bekliyorsun. Baksana gercekten beceriksizim, bir kadinla kavgayi bile beceremiyorum. Sen yapisi buna müsait olan bir erkekle savassana ya da sevissene. Sana bir itici tiksinti gelmiyor mu benim gibi böyle nahos bir insanla ugrasmak.