Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 14.12.2009, 23:55
Benutzerbild von ot
ot ot ist offline
Erfahrener Benutzer

Daumen runter

Zitat:
Zitat von Virtual_Reality Beitrag anzeigen
Pezevenklik yapmam ben. Benim yaptigim cöptanlik eger aradaki farki bilmek istiyorsan. Serhart gülüp geciyor. Unixx de fazla karsi cikmiyor. Alan memnun satan memnun. Derdi seni mi gerdi? Bir insan ancak bu kadar cirkef bir yazi yazar. Inan bana bir bayan oldugun icin cevap vermekte zorlaniyorum. Örnegen getürkt adli freak, freak ona derler, böyle seyleri yazmis olsaydi. Cevabim cok baska olurdu.
Bak ot sen bana yazmak yada cevap vermek zorunda degilsin. Bende sana degilim!

Dünyanin en akilli kadinlari akillarini peynir ekmekle yemis bile olsa bir erkegi neyin sIkItigInI ve sIkmadIgIni bilemez ancak tahmin edebilirler ama bilemezler. Cünkü erkek degiller. Ama bu ayri bir konuHerkesin girme sebebi ayridir. Dilersem girerim dillersem seneler boyu girmem.
Aslinda geri kafali ben degil sensin. Söyle bir yazdigina baksana. Sen beni ve benim yazilarimi en iyisi görmemezlikten gel, sana yaramiyor. Bana kiyak yapma. Vallahi bak istemez. Benden uzak Allah'a yakin ol bu bana yeter. Hadi iyi aksamlar!
cöpcatanlikla pezevenkligin arasinda bence PEK bi fark yok!sen sadece bedava yapiyorsun!
yuhahahahaHAHAHAHAHA!!! freak oldugundan dolayi!
YAA bana ne diyorum uinxx le serhat dan salak her zaman söylerim,sen unixxx dende salak cikdin!
seni germis derdi! sen onlari konusuyorsun sürekli!SEN KIMBILIR 31 bile cekiyorsundur onlari düsünerekden SAPIK! yuhahahahahaha!!!!
EVET CIRKEFE CIRKEF YAZARIM!
KISASA KISAS!
BEN IYI BILIRIM ERKEGIMI SEN HICCCCCCCCC MERAK ETTME!
SANDIGIMDANDA GERIZEKALIYMISSIN!!!

SENIN YAZDIGININDA ICINE EDIYIM!!!!

Geändert von ot (15.12.2009 um 00:00 Uhr).