Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 14.12.2009, 23:46
Virtual_Reality

Standard

Zitat:
Zitat von ot Beitrag anzeigen
ortaya cikdigindan beri uinxxx le serhat a pesevenklik yapmaya calisiyorsun,ama basaramiyorsun!
YOO od gelip odun gitmiyorsun, od gelip pesevenk gidiyorsun!
freak misin nesin? geilt dich das auf od was,, unixxx und serhat näher zu bringen!hast nix anders im kopf!!! als die beiden!
nicin mi burdayim, aslinda sana cevap vermeK zorunda degilim ama,
hadi bi kiyak yapayim sana,,,belki mutlu olursun!
hosuma gidiyor buraya girmek cünkü ,kendini akilli zaneden,salaklarla ugrasmak aacayip hosuma gidiyor!!
niye? evli kadinlar girmez mi buraya ? nekadar geri kafalisin!
COK ILGI ERKEGI SIKAR! vede bogar,akilli kadinlarda bunu iyi bilir!
ben yeterince ilgilenirim erkegimle,sen hic kafana takma!
Pezevenklik yapmam ben. Benim yaptigim cöptanlik eger aradaki farki bilmek istiyorsan. Serhat gülüp geciyor. Unixx de fazla karsi cikmiyor. Alan memnun satan memnun. Derdi seni mi gerdi? Bir insan ancak bu kadar cirkef bir yazi yazar. Inan bana bir bayan oldugun icin cevap vermekte zorlaniyorum. Örnegin getürkt bir freaktir, freak ona derler, böyle seyleri yazmis olsaydi. Cevabim cok baska olurdu.
Bak ot sen bana yazmak yada cevap vermek zorunda degilsin. Bende sana degilim!

Dünyanin en akilli kadinlari akillarini peynir ekmekle yemis olsalar bile, gene de bir erkegi neyin sIkItigInI ve sIkmadIgIni bilemez ancak tahmin edebilirler ama bilemezler. Cünkü erkek degiller. Ama bu ayri bir konu. Herkesin girme sebebi ayridir. Dilersem girerim dillersem seneler boyu girmem.
Aslinda geri kafali ben degil sensin. Söyle bir yazdigina baksana. Sen beni ve benim yazilarimi en iyisi görmemezlikten gel, sana yaramiyor. Bana kiyak yapma. Vallahi bak istemez. Benden uzak Allah'a yakin ol bu bana yeter. Hadi iyi aksamlar!

Geändert von Virtual_Reality (14.12.2009 um 23:51 Uhr).