Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 04.08.2009, 23:53
damia

Lächeln

Davon halt´ich soviel, wie:

*damia* sicak bir yaz gnün trenle gider, tipi falan tam gavurdur, yani kimse *damia*nin Türk oldugunu bilmez. Yan koltuklarda 2 Türk genci oturuyor, pis pis tipler, konusma tarzlari da kendilerine benzer...
Kendilerini gavurlar* arasinda emniyette, gözetim altinda olmamakta hissederler, kimsenin lisanlarini anlamadigini sanarlar...ve...bashlarlar agizlarindan bal aktirtan sohbetlerine...

Hasan: "Ulan olm, bu aksham Halle´de (Disse) iyi "tikish" var lan, alman or....pulari bu havalarda kuduruk kuduruk oluyo!

Hüseyin: Ööle lan, tikishsiz cikmach yoch walla, oro...pu...co...u oliim oro...pu tikmezsem bugün lan!

Hasan: hahah, bakalim belki bi kac tane tikme imkani olabilir lan...

Hüso: Yok lan, gummilerim bitti gecen haftadan ancak iki tane or...puya yeter!

Haso: Ulan s.kt...me anani alirsin otomattan! Tikish kacmaazzz!

Hüso: a.q. haklisin da para yooch paraa! Bana kalsa hepsini tikerdim or...pularin, a.q. param yoch diyom.

Haso: Sen gene de tikishi yacirma bu kadar a...igi bi arada ancak seneye bulursun bi daha, o zamana kadar steffi´yle mi tikishcen?! S..tir lan ordan! hahaha

Hüso: Haklisin ib.e gummiyle doguduk sanki anamizin a...ndan.

*damia* tutamaz kendisini ve yüzlerine baka baka gülmeye bashlar, kalkar ayaga, ve treni terk eder.

Ich finde sowas lustig, denn manche Leute sind schon sooo überzogen vulgär...
Schlechte Erziehung, schlechtes Klientel und das wohl 24h/Tag, und man wird wohl zu nem Haso und Hüso.
Einfach drüber lachen, aufregen bringt nichts.