Valla yani.Ist schon anstrengend wenn man nicht direkt schreiben kann was man denkt ohne das man befürchten muss das man angegriffen wird oder das andere es falsch verstehen würden.
Daha sakin olalim birde bence :-) Yazilanlari -eger alinti yapiyorsak birisinden- okuyalim ona cevap vermeden önce. Kimisi okumadan anlamadan paldir küldür allah ne verdiyse sayip sayistiriyor oha filan oluyorum yani, sasiriyorum bu simdi neresinden uydurdu veya nasil bu yazilanlardan böyle sacmasapan seyler cikardi diye. Gecen birilerine o kadar sinir oldumki valla cevabi yazarken titreyerek yazdim, o kadar sinir oldum yani. Hic sevmiyorum kavga etmeyi ama o kadar israrla saldiriyorlarki cevap vermeye mecbur hissediyosun kendini. Cevabi yapistiririz yeri geldimi sorun degilde, yapistirirken "ne geregi var salakmiyim salakla salak olayim" diye kendine yakistiramiyor insan.
Ich mag diese ganzen Charakteranalysen nicht. Kann nicht jeder lieber über sich und aus seiner Sicht reden... ister acik ister üstü kapali bi sekilde. Zaten tanimiyoz birbirimizi neyin analizini yapcazki.
Neyse. Ay bugünde hava güzelmis. Off kein Bock zu lernen Altaaa.
Ok bleiben wir beim Thema. Nerde kalmistik... Fos agbijime katiliyorum.
Geändert von gelincik02 (24.06.2009 um 12:44 Uhr).
|