Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 21.06.2009, 12:57
fos

Standard Kaptan Memo -Denizler altinda 20.002 meze

Lüks gemide geze geze gidiyorduk ..
Kaptan Memo:Gemimizin sirri, hafifliginde yatiyor.Ayrica esnek.Basincin bize böylece pek bir etkisi olmuyor.

Ben:Peki kaptan icme suyu; yakit yiyecek bunlari nasil temin ediyorsnuz?
Kaptan Memo:.Deniz suyunu icme suyuna cevrildigini duymussundur! Ben:evet..
Kaptan Memo:Araplara ve Israillilere sattigim ilk icadim oydu! 45 Milyar dolari cebe indirdik o isten. Asil icadimi da birkac yil sonra piyasaya sürecegim! _Bu ara Kaptanla makina dairesindeyiz_
Kaptan Memo:Bak bu gördügün 4 Neptun türbini saatte 300 arap yagiyla calisiyor!Her birin 500 yunus gücünde. Ben:?..neyle neyle calisiyor?yagla mi?
Kaptan Memo:Sisman araplari Dar-Es-Salaam ve Katardaki insan tüccarlarindan alip, burada bayiltip yaglarini benzinle karisitrarak…Ben:Böggk.. Kaptan Memo:Sst..pürser gel temizle surayi hemen! - Kaptan bana dönerek: Saka saka..ne arap yagi be. Bak Edizcigim, bu makinalar deniz suyuyla calisiyor! Ben: yok deve kaptan amca!..Arap yagi daha inandirici gelmisti bana halbuki. Kaptan Memo: Inanamadin degil mi evladim? Deniz suyunu ionizasyon ve manyetik rezonans plazmasiyla yanici hale getirmek te ikinci büyük icadimdir.Kimseye satmamam icin bu icadimi bekletmem icin Araplar bana 500 miylar dolar verdiler. Icadimi dünyaya 2050 yilina kadar tanitmamak icin sözlesmemiz var.Haydi gel simdi de kantini göstereyim.

Bu arada göstergelerden 3900 metre derinlikte oldugumuzu ögrenirken, gemi aniden dönmeye basladi. Ben : nooluyor kaptan?geri mi dönüyoruz? Kaptan Memo:Hayir, geminin önünü kibleye ceviriyoruz, ögle namazini kilmak isteyen tayfalar icin.
Gel burasi da bizim kantinimiz!
- Kantin demeye bin sahit isterdi: Icerisi lüks bir yolcu gemisinin restorani gibi birseydi!Arka duvarda devasa akvaryumun icerisinde yüzen binlerce cesit baligin renkleri, spot isiklariyla hertarafa yayiliyordi.Iceride en az 300 kisi yemek yiyordu ve güle oynaya egleniyorlardi. Ben: Kaptanim, amaciniz nedir? Bütün bunlar fazla lüks degil mi? Kaptan Memo:hayir ne alakasi var. Ticari bir amacimiz yok ki.Denizler altinda binlerce fersah gezmek, paralari harcamak.15 yil hapiste kaldim, onun acisini cikariyorum da...Simdiki rotamiz Galapagos adasi aciklari.Oranin kaplumbaga corbasi essiz bir lezzet! Bana güven usagum hahaha…
Bu arada akvaryumun icinde yüzen 3 denizkizi 2 dalgic kiyafetli temizlikci 2 de cirilciplak kadin gözüme carpti.

Kaptan Memo:Aha bu kizlar yarinki Nude-Octopussy-güresi icin antrenman yapiyorlar. Ahtapotlar pek bir yaman! Haha kizlar da öyle hahahaa hani rakilar nerde garson-pürser ??

Oksijenim yeterse sürecek