Zitat:
Zitat von TaffT
ich scheiss auf die, würde sie nur anspucken nie wieder mit ihr reden, sie schlagen würde ich nicht....aber dafür halt ihre psyche ficken...schlampe...
|
finde ich nicht in ordnung. so was macht man ned. ya fos gibi bam güm yapcan oder yüzüne bakmayacaksin. anspucken ist stillos.
yillar önce eines tages...
hatunu aradim cepten. naber filandan sonra nerdesin diye sordum. falanca kisiyle (ünlü bi yavsak) cafe`de oturuyoruz dedi. Hayirdir? ya bi cd`si var o`nu bulamadim, kendisine mail yazmistim, o`da sagolsun getirebilecegini söyledi, bulustuk iste kahve iciyoruz. afiyet olsun dedim kapattim telefonu. sonra bir not yazdim masanin üzerine biraktim: Kim olursa olsun baska bir erkekle bulusmani affedemeyecegimi biliyorum, denememe bile gerek yok. O yüzden eski sevgilim iki gün sonra döndügümde ne senden bir esya ne de seni bu evde görmek istemiyorum... o aksam telefon geldi yavsaktan. kendisini tanittiktan sonra cok masumca bir bulusma oldugunu ve cok yanlis anladigimi anlatmaya basladi. siktir git lan ibne arama beni bidaha.