Sen beni, onu, sunu birakta kendi haline bir bak. Benimki bati hayranligi degil, ama bunu anlayacak yetenek sende nerde? Sorularima cevap veremeden ancak iskembe-i kübreden alisagelmis tipik davranislari sergiliyorsun ayni Melih Gökcek'in sikisipta Kemal Kilicdaroglu'nun sorularina cevap vermemek icin konuyu sullandirmasina benziyor. Senin batida ne isin var? Hadi göster bakiyim medeniyetinin ve cigerinin kac para ettigini de bir islam ülkesinde yasamaya cesaret göster. SIkIyor degil mi? Her babayigidin harci degil oralara gitmeye

Ebu Cehil'den söz ediyorsun, ama Ebu Cehil'in de yolundan ayrilmiyorsunuz. Killik öyle kiyafet öyle, din öyle iman öyle, yani ayni tas ayni hamam. Koskoca 200 küsür milyonluk Arap aleminin patentleri iki bin tane, 20 milyonuluk Kore'nin yirmi bin tane patenti var...
Bana burda namusdan deme vurma, ben namusumu senden ögrenecek degilim. Sen etrafindaki sikma baslarin namusuna bir göz at, bir de öküzün trene baktigi gibi yolda giden kadinlarin pesinden ac gözle bakan din kardeslerinin namusuna bir göz at.
Ne ararsın Tanrı ile aramda
Sen kimsin ki orucumu sorarsın?
Hakikaten gözün yoksa haramda
Başı açığa neden türban sorarsın?
Rakı, şarap içiyorsam sana ne
Yoksa sana bir zararı, içerim
İkimiz de gelsek kıldan köprüye
Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
Esir iken mümkün müdür ibadet
Yatıp kalkıp Atatürk'e dua et...
Senin gibi dürzülerin yüzünden
Dininden de soğuyacak bu millet.