Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 12.05.2009, 21:52
MOONMAN

Standard Denizfeneri ve CHP

Baykal ve avanesi tutmuslar bir Denizfeneri diye ortaligi karistirmak isterler. Tamam ben sahsen denizfeneri taraftari degilim. Bir kac kez yardimlarini gördüm ve bende tabi olarak bir miktar yardim ettim. Ama anlamadigim durum su. Deniz feneri topladiklari parayi tam olarak nereye aktardilar belli degil ve hala tam aydinlatilamamis belki sahsi amaclar icin kullanilmistir. Bundan razi degilim ve helal etmiyorum.
Ama belli olan su ki o parayla türkiyeye karsi silah alinmamis ve gencecik askerler vurulmamis. Almanyanin her sehrinde kürtler pkk dernekleri kurarlar, zorla ve gönüllü olarak para toplarlar. Ayni zamanda esrar ve eroin satarlar ve bu parayi dogru pkk ya aktarirlar ve bu katilruhlu ve kan emici canavarlar bu parayla genc türk askerlerini vururlar. Türkiyeyi bölmek icin türk milletini bitirmek icin canim vatanimizi ermeniye satmak icin burda bu satilmislar her kalti karistirirlar. Bizim türkler almanyada hala türk kürt kardestir daleveraliyla buna seyirci kalirlar. Simdiye kadar hangi bir türk ve alman kurumu bu dernekleri kontrol ediyor ve soruyor nereye bu para gidiyor. Niye pkknin kürt kültür dernekleri altindaki faaliyetleri kontrol etmezler. Baykal denen bu polikaci bozmasi niye buna bir aciklik getirmiyor. Avrupada yasayan ve bu derneklere para verenlerin ellerinde o gencecik türk askerlerinin kani vardir ve onlar da katildir..Eger hak ve adalet varsa o zaman avrupada bu kürtlerin faaliyetlerini ve derneklerini kontrol etsinler, milyonca o kan dökmek icin toplanilan paralari aydinlatsinlar. Türkün ekmegini yiyipde arkadan hancer vuran pkk ve onlarin sempatizanlarina bir dur desinler.