Zitat:
Zitat von kalpsiizz
o soruyu sormanın nedenini düşünseydin abi  kısaca fatih terim yüzünden soruyorum ! güven olmaz o adama tek neden o ... ispanyadaki maçda ilk yarı çok çok iyi oynadık ispanyaya top göstermedik nerdeyse 2.3 pas yapamadan presle topu kaptık hatta 2.3 net gol pozisyonu yakaladık ama bizim golcüler sağolsun atamadi,sonucunda 2.yarı oyuncu değişiklikleri ve bireysel hatalardan golü yedik maç bitti burda alisamiyende agresif sert basklı presli top oynarsak ispanyaya 3. atarız ! biz iyi takımız yeterki günümüzde olalım ve kadro konusundada akılca davranalım..
|
Zaten o adam degil mi herseyi mahveden. Stattan birini cikar ve deki, kardesim bügün milli takimi sen beliryeceksin ve inan bana Fatih Terim'den daha becerikli cikar.
Emre Belözoglu denen bacaksiz ve beceriksiz adami orda gördügümde icimden neler geciyor neler. Beni bile küfürbaz etiriyor. Zaten bu maci da kaybedersek isimiz cok zor olacak. Bosna-Herseg'i disarda yenmemiz lazim. Hicte kücümsenecek bir takim degiller. Belcika'da deplasmanimiz var. Bir kere olsun gönül rahatligiyla bir Türkiye macina bakamiyorum. Hep icimin yaglari eriyor. Söyle ezip gecen bir takimi ne zaman kuracagiz diye merak ediyorum dogrusu ama Fatih Terim'le bu cikmayiz ayin sonunda olacak. Bu kesin