Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 04.03.2009, 21:59
GoerenBilir

Standard

Merhaba Devrim yoldas
Yusuf Hayaloglu'nun ölümü dogal olarak o'nun sevenlerini, yakinlarini ve elbette ailesini yasa bogacaktir ama sanatsal bakimdan olayi ele alirsak kaybi fazla büyük ve yeri doldurulmayan birisi degildir.
Zaten bir nevi benim redettigim bir siyasi görüsün fantazi-arabesk sairidir. Arabeskten nefret ettigim kadar hic bir seyden nefret etmem! Ben ayrimcilaktan yana degil, kaynastirandan yanayim. Ayrimcilik yapan bir Türk ise o'na karsi cikarim bilemedim bir Kürt ise o'na da karsi cikarim. Allah ile aldatan Neandertal hortlaklari siyasal Islamcilarin, gerceklestirilmesi imkansiz hayaller pesinde kosan Turancilarin, ne idigü belirsiz Kürt milliyetcilerinin ugraslari cözüm degil! Bunlar bitisin baslangici olur. Ve bir Atatürk Devrimcisi olarak bütün imkanlarimi seferber ederek sonuna kadar böyle seylerin karsisina cikarim!

Bir toplum ne zaman kalkinir biliyormusun? Agit toplumu olmaktan cikipta bilgi toplumu olmayi basarabilirse.
Siyasal islamcilara karsiyim, Turanciliga karsiyim elbette kürtcülüge bir o kadar karsiyim.
Latince'de "divide et impera" Türkcesi böl ve yönet degimi vardir. Onlarin, cesitli dis kaynakli güclerin, oyunlarina hic bir Türkiye Cumhuriyeti vatandasi, bilemedim kökeni oradan gelen insanlar kanmasinlar.

Not bende bir devrimciyim! Atatürk ilke ve (inkilap arapca devrim demektir) devrimlerine sonsuza dek bagli,hayatindaki en hakkiki mürsidi ilim olan bir devrimciyim!

Merhum birinin ardindan kötü konusmak terbiyeme müsait degil. Iyisiyle kötüsüyle artik o Hakk'a yürüdü! Allah rahmet eylesin!

Geändert von GoerenBilir (04.03.2009 um 23:06 Uhr).