Thema: vaybee forum
Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 24.02.2009, 16:46
babaeskili

Frage vaybee forum

asagi yukari 2-3 haftadir forum'a takiliyorum. dikkatimi ceken bazi hadiseler var:

1. genelde sürekli ayni insanlar forumdaki konu basliklarina makale birakiyolar.
2. genelde bu insanlar anlasalarda anlamasalarda heryerde fikir beyan ediyolar.
3. genelde bu insanlar türk milletini elestiriyorlar. yok falanca söyle yapti, filanca böyle dedi. tartisma konularinin odak noktasi genelde ya din yada türklük. türklük derken, bazi tabiri caizse kiro, maganda tipler.
4. genelde forumda yazisan, foruma yazan insanlar biribirilerini birebirde, belkide canli olmasada taniyorlar veya zamanla tanisiyorlar, GBlerinde sohbeti devam ettiriyorlar.
5. genelde bazilari laf olsun diye konu basligi aciyorlar. bircok konu basligi acilmis, fakat bir Allah'in kulu bile baslik altina makale birakmamis. buda bir enteresan yani..

vs. vs. bu böyle uzar gider..

forum nedir? bir konu dahilinde topluca tartismak demektir, öyle degilmi? bazen öyle konu basliklari okuyorumki, gelde simdi tartis bu konu hakkinda.

örnek vermek istemiyorum, o kadarini siz düsünün.

yani bu nasil bir anlayis, nasil bir felsefe, anlamdim gitti..

bunu bi elestiri olarak buraya yazmayi uygun gördüm. isterseniz tartisabiliriz..

saygilar..

not. genelde bazilari derken istisna olan bazi forum yazarlarina isaret ediyorum. bu bir genelleme degil, muhakkak'ki istisnalar var. onlarla zaten birebir olmasada mütemadiyen burada görüsmeye calisiyorum.