Finde ich nicht, ich mag Kurden aber trotzdem ändern sich die Tatsachen dadurch nicht. Die kommen bestimmt nicht aus dem Westen der Türkei und wenn dann kommen Sie ursprünglich aus dem Osten. Mit den Kurden ähneln sich zwar unsere Kulturen, doch die Themen Frauen und Ehre etc werden noch mehr übertrieben als bei uns.
Tipik, türkler hakkinda birsey bilmeyen almanlar gibi genelleyici konular aciyorsunuz sonrada fikirlerimizi söylememizi bekliyorsunuz. Günlerdir izliyorum ve artik gercekten gina geldi. 70 milyon türk ve hepside ayni sanki, türklügü lekeleme kampanyasi baslatmissiniz adeta. Ne yazalim simdi? "Jaa Ehrenmorde kenn ich das ist voll krass ne"

oder "Boa wie kann man sowas machen ey die ganzen Türken machen das" bla bla bla.. was soll man darauf bitte antworten?
Alman medyasi icin büyük bir zevk kiyida kösede rastladiklari olaylari -sanki hergün hergün böyle seyler oluyormus gibi- yayinlamak. Ben okudugum zaman "allah allah ne piskopat insanlar var" diye okuyorum, "aaa türklere bak tüm türkler böyle" diye degil

Zira her kültürde her türlü geri kafa, asosyal insanlar var.