Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 09.02.2009, 15:47
gelincik02

Standard

Sadece25

mag dich :-)) Süpersin...

Ama... kimse kimseyi anlamiyor...herkes dengini ister tabii ki yillarca okumus yada okumaya calismis birisi neden gitsin egitim görmemis, egitime önem vermemis, denememis biriyle evlensin yada bir araya gelsin ki? Kötü insan oldugu icin degilki bu... sadece "uyumlu" bir iliski/evlilik olamayacagi icindir. ..

Bizi kendini begenmis, überheblich olarak görmek isteyenler zaten öyle göreceklerdir biz istedigimiz kadar mütevazi olalim...Kompleksi olan bir insana istedigin kadar mütevazi ve iyi davran o seni yine tutacak ve göklere cikaracak sonrada sana asagidan bakip "sen beni kücük görüyorsun, sen kendini begenmissin" diyecek... halbuki hic alakasi yok ama kötü ve anlayissiz insanlara iyide davransan aynisin kötüde davransan aynisin. Kasmaya gerek yok zaten herkes dengini buluyor (kadin-erkek olarak degil normal arkadaslik ve dostluklarda da böyledir bu). Ben bekarim, k. yirtiyorum derslerle bogusuyorum su üniversteyi bitirmek icin ama 18 yasinda evlenip evcilik oyununa baslayan "esi arkadaslarim" beni acayip eglenceli bir hayatim var gibi görüyorlar ve kiskaniyorlar. Konusacak konu da kalmiyor bir süre sonra: Onlarin konustuklari konular dogum kontrol yöntemleri, es ve coluk cocuk derdi... benim konusabilecegim konular bunlar degil henüz benim konular su okul nasil biticek, bitecekmi, su dersi gecebilcekmiyim vs... anlayacaginiz herkesin kafasini mesgul eden seyler ayri... herkesin derdi baska.. bu yüzdende birbirinden cok farkli insanlarin birbirini anlamalari ve ömürlerini birlestirmeleri anlamsiz... hele tolerans kelimeside lugatlarinda yazmiyosa imkansizlasir. Herkes iyi olabilir ama cizdikleri yollar farklidir. Yolu cok farkli olan birisinide yolundan cevirip kendi yoluna dahil edemezsin...

Geändert von gelincik02 (09.02.2009 um 15:59 Uhr).