Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 03.08.2008, 14:51
Benutzerbild von khansahap
khansahap khansahap ist offline
Neuer Benutzer

Standard lanet olsun niye kapatilmadiki bu AKP?

türkiyeyi en cok berbat eden parti simdiye kadar buydu kapatilsaydida kurtulsaydik bem yobaz hem dinci hemde üc kagitcilar herseyi kendi istedikleri gibi yapiyorlar yada kendilerine oy verenleredeger veriyorlar böyle olmamali bunlar türkiyeye basbakanlik yapmali sadece yüzde 45 degil türkiye simdiye kadar en büyük ic ve dis borclanmayi yasiyor hersey acayip pahali ekomi ayvayi yemis ama ne yapacaksin türkiyenin millet vekilleride halkin cogunlugu gibi cahil o yüzden aydin insanlarinin önleri hep kapatiliyor

AKP türkiyeyi sözde laikcilik yönettigini ama aslinda saman altindan su yürütüp dincilikle yönetmeye kalkiyor soruyorum size din neye care olmus insanlara meslekmi vermis egitimmi vermis kariyermi vermis ekmekmi vermis bence hic birini vermiyor o yüzden dinin öncülügünü yapmak AKP ye kalmamistir ayni sey bas örtüsü icinde gecerlidir türkiyede devlet dairelerine ve okullara bas örtü ile girmek yasaktir buna karsi geldi akp niye biliyormusunuz cünkü cikarlarini düsünüyor onlara oy verenlerin cogunlugu dinci oldugunu icindir PEKI SIZLERE SORUYORUM CAMIYE MINI ETEKLI BIR BAYAN GIRIP BASÖRTÜSÜ TAKMASA VE NAMAZ KILMAK ISTERSE O ZAMAN NE Y´DIYECEKSINIZ sanirim karsi cikacaksiniz o halde ayni sey devlet daireleri ve okullari icinde gecerlidir buna karsi gelmek türkiyeyi kurtaran ATATÜRKE EN BÜYÜK SAYGISIZLIKTIR BENCE O KISI BUNDAN 70 SENE ÖNCE DIN VE DEVLETI BIRBIRINDEN AYIRMAYI BASARDI simdikiler isteseler cikarlari disinda bunu hemen yapabilirler
BAZILARINIZ ATATÜRKÜ SEVMEYIP ONA BIRSÜRÜ IFTIRA YADA BENZERI SEYLER SÖYLEYEBILIRLER ÖZELLIKLE DINCI OLANLARINIZ AMA SU GERCEGIDE UNUTMAYINIZ EGER O OLMASAYDI SIMDI TÜRKIYE O GÜN TÜRKIYEYI ISGAL EDEN DEVLETLERIN OLACAKTI VE BÖLÜNECEKTI DOLAYISI ILEDE NE ISLAM OLACAKTI NEDE MÜSLÜMANLIK

tayyip efendi hergün tv de cikip sunu bunu yaptik diyor ben türkiyeye gittigimde hic birsey göremiyorum devlet hastaneleri ayni rezillikte fakirlik dahada artmis kücük esnafcilik tamamen ölmüs bir iscinin aldigi aylik ortada issiklik büyük ölcüde O HALEN SIZLERIN BEYINLERINI DINLE YIKASIN VE MEDYAYIDA YOK PKK YOK ERGENEKON YOK CART CURTLA OYALASIN

SAYGILAR KHAN