He vallah Alpi hani sende olmasan hepten
cahil bilgisiz ve gerzek kalıvereceğiz. Allah seni cümlemize bağışlasın, nurlu, ışıklı, hidayetli, satılık olmayan, hiç satılmamış olan H. Yahya cukkacısının yazılarını çarşaf, çarşaf altına kimin yazılarının olduğunu bile açıklamaktan ürken bir delikanlıyı hep bağışlasın bu sayfalara evladım.
Neydi Karizma Fransızcaydı, fransız kökenliydi, kanıtları vardı ve o kanıtlar ile Karizmamı çizmiştin falan, İnternet dansözü, mücahit alpi.
Evladım beş yıldır daha yeni olabilen beş kelime senden okuyamadım. Kelimelerini ezberlemeyen kalmadı. Birde H. Yahya üçkağıtçısının yazıları ile İnternet sitelerinde Mücahitlik yapmayada utanmamaktasın.
Sen hakikaten Entel olamazsın, aslında sen bir bok olamazsın şu konumun ile. Olsa, Olsa kırmızıyı görmüş öküzler gibi her yazıma saldırmaya çalışan kişiliksiz, hasta ruhlu, dengesiz kıç yalayıcı pısırık, sıradan bir ilkel İslam Mücahiti belkim olabilir, oda bu ekranların güvencesinin altında. o ana avrat küfür ettiğin batının bulduğu İnternet ve PC den günün 24 saati bile ayrılamayan Alpi!!!
Ayıp denilen bir cümle var Türkçe de. Belki duymuşsundur.!!!
Neyse kafana göre takıl evladım bu cavur icatlarının sunduğu olanakların içinde.
Selamlar...
|