Bak dostum olaylara IDEOLIJIK
yalan falan filan diyorsun... bak bu iste eskidendi, eger Erdogan secimleri kazandiysa basari ve programmla kazandi... Ben sahsen Sosyalist veya Sosyal Demokrat bir kisiyim ve secimleride cok cok iyi izledim ve her yilda izine gider TR yi en yakindan tanimaya calisirim.
Secimlerde tek programi olan veya programa bezer bir calismasi olan yine AKPydi, CHP ve MHP gibi partiler secimlere yüzde yüz programmsiz katildilar, sabah aksam Erdogani agizlarinda sakiz ettiler. iste halk böyle Partilere oy vermez ve bundan sonrada daha vermeyecektir...
Türkiyenin durumuna gelince, ekonomik acilim o kadar gözle görülürki bas döndürücü bir ilerleme var, Enflasyon ekisine nazaren yok denecek kadar az, hele hele saglik kurumlarini nasil reform yaptilar bende sahsen pozitif sekilde sastim.
Eskiden devlet dairelerinde memurlar halka hayvan gözüyle bakarlardi, zarlayip disari atilani bile gördüm, ama artik öyle degil, eskisi gibi azarlayip bagirma cagirma azaldi.
Iste bu ve benzeri temel calismalardan dolayi Erdogan ikinci kez secimleri kazandi.
Üstelik TR Meclisi son derece demokratik yapiya sahip. Dinkolik olani var, AKP nin bazilari, Fasist olani var, MHP nin bir cogu, Programsiz bir sekilde dayilik taslayanlar var, CHP nin tümü diyebilirim ve birde tam Teröristler var DTP nin tümüleri....
Ve sununda unutma, senin destek verdigin ve gecende tutuklanan kisiler ise, yakin zamanda cikarlar, eger tabi herhangi bir derin suclari yoksa. ve sununda unutma bunlari Erdogan iceri atmadi, Türkiyenin kendini koruma mekanizmasi atmistir ve dogru olanda budur. Zamaninda Erdoganida iceri tikamislardi ve bana görede son derece dogru karardi...
Olaylara Ideolojik olarak yaklasmazsan bunlari hep göreceksin, Kralin hakkini Krala ver.
Selamlar
Enis
|