was ist das denn???
sorry, ich werde die fortsetzung meines beitrags auf türkisch führen!
yanlis anlamadiysam bu tartisma gecengün ARD de cikan sözde "mumsöndü" denilen olay, yada bunun gibi bir olay herhalde, ben görmedim TV de ama duydugum icin söylüyorum. ciddiye almayabilirsiniz.
Eger Bir zamanlar bir kac sapik böyle birsey yaptilar ise bu hemen alevi dostlarimizin hepsine yakistirilmamali.
o zamanlar eger öyle olaylar olduyssaa, bunu yapanlari ben Alevi olarak saymam! Ha Sunni, ha alevi, sonucta hepimiz müslümaniz, ve müslüman insan öyle sey yapmaz bir kere.
malesef icimizde cok insan var bunu genellestiren.
birde bati medyasinin provokasyonunu unutmayalim!!!!! bir zamanlar peygamberimize cirkin iftirada bulunanlar istediklerini elde edemedikleri icin, simdi de mezheplere saldiriyorlar, mesela simdi yaptiklari gibi.
Alevilere saldirmakla, güya kendilerince Sunni lerden destek ariyorlar... ÜCÜN birini alirlar onlar!!!
Arkadaslar kendinize gelin, alevi sunni ayrimciligi neden? hepimiz Hz. Muhammed (s.a.v.) in soyundan degilmiyiz? atalarimiz onun yolunda beraber gitmedilermi?
Deutschtürke, du sagst also wo rauch ist ist auch Feuer?
bevor du hier mit solchen billigen vermutungen kommst, informiere dich erst mal richtig.
|