Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 03.12.2007, 22:33
Benutzerbild von roman
roman roman ist offline
Neuer Benutzer

Standard Selamına Selam arkadaş.!!!

Sevgili dost yazdığınyazılarının genelliği içinde ben senin neyi anlatmak istediğini çoktan anladım. Her yazının bir görünen bir de görünmeyen ruhsal içeriği vardır.

Bütün buna rağmen o parağraf doğru değildir. Çünkü Milliyetçi ideolojinin bu güne kadar insanlığın yarararına sunabildiği tek bir olumluluğu yoktur. Ve bir de bunu ultra Milliyetçi çevreye bir de böyle deneyin, bir de böyle düşünün diye yol göstermek her yönü üle o Millliyetçi hastalığa şırınga sunmaktır.

Şahsen ben bu sayfalar ile neredeyse tüm bağlarımı kopardım, Ayşe Nisa rumuzlu dostun yazılarına bir göz atmak için girmiştim, severek okuduğum bir küşüdür kendisi ve senin yazıların ile karşılaştım ilgiyle okudum ve o parağraf ile karşılaştım. Seni çok öncelerden de tanıdığımı düşünmekteyim.

Tekrar yazayım Milliyetçiliğin solu, sağı, dindarı, dinsizi bilimum nesi var ise insanlığın tümüne her türlü kötülüğü yapmış ve yapmaktadır.

Böyle bir logo ile ne Miiliyetçiliğin hastalığına kapılan nede onu uyaran olumlu bir şet yapamaz.

Kökten red edilmelidir.

Selamlar...