Iste tam CAHIL kendini tanitti
sizin düsünceniz ve yaziniz tam CAHIL ve dagdan inmis, "Shot the Dog" müzik dinleyip, anlamini bilmeyen ne yazik bir Nankör siniz!!!
AKP" ci olarak degil, bir Türk olarak sizlere soruyorum:
Demirel, kacaklik, Stok ve diger Mafia töresi yaptigi halde ve hapis oldugu halde, Cumhur baskani oldu ve "ateistler" desktek verdi, ve hic bir sorun cikmadi. Simdi ALLAHA cok sükür, türkiyemizi is ve politika olarak dünyaya yavas ama saglam bir sekilde sesimizi duyuracak bir iktidarda Demokrasiyi koruyanlar var, simdi her köseden itler cikip bunu lekelemek istiyorlar.
Evet haklisiniz, eyer Demokrasi varsa: bas örtüsü tasimak istegenlerin de hakki var !!!!
nasil, tatil yerlerde ciplaklara hak ise, bizim analarimiz, bacilarimizin da haklari var !!! DEMOKRASI budur, ve bunu istiyorum !! HÜRRIYET BUDUR, bunu istiyorum !!! Laiklik komunizm"dir, cünkü bizim dinimizi yok edenlere lanet olsun, demokrasi altinda ateistler yatagi yapanlar KAHROLSUN !!!!!!!!!
Ben Iran gibi, veya herhangi bir asiri Islam veya ateist devletine HAYIR diyorum. Fakat: DEMOKRASI olsa, istedigim gibi yasama hüriyetine sahip olmak isterim !!!! Acik veya kapali !!!!
Cumhurbaskanimiza HELAL !!! Basbakanimiza HELAL !!!!
Cünkü onlardan önce nice Mafia eserlileri gördük, ne yaptilar Vatanimiza??
Demirel, Ciller, vs........???????
Gül daha 1 Aylik vasifede.....camurliyorsunuz.......vah Cahiller vah!
Demirel 8 Yil yedi göbegini sisirdi, cit yoktu...iste: Türk Milleti sizler gibi Koyun degiller....sectiler ve Mutlular bizim Vatan, Hükümet ve Basbakanimizdan !!!!
Yuh Hainler...........
|