Ne oldugunuz ortada !
Yazmissin: "Bunlar pek cirkin seyler ve tasvibi de mümkün degil."
Bu yazilanlar allah adina islam adina yaziliyor, tipki allah adina insan öldürenler gibi, allah adina islam adina dünyaya terrör estirenler gibi !
Yani bu yazilanlar islamin gercegi !!!!!
Yazmissin: "Ölcüler insanla degil, insanlar ölcülerle degerlendirilirler."
Evet bende insanlari ölcüleriyle degerlendiriyorum. Basta islam dinini ICAT eden peygamberinize baktigimizda yalan dolanla bir din üretiyor, allah onun keyfine göre ayetler indiriyor. Öyle ayetler indiriyorki, 6 yasinda nisanladigi 9 yasinda nikahladigi aysenin bile sabri tasiyor ve muhammede diyorki, " bu senin allahin sadece senin uckurun icin ayet gönderiyor !" Ayrica allah adina islam adina yaptigi bircok eskiyalikdan ( savas degildi onlar, savas baska olur ) elde edilen ganimetlerden allaha bile pay ayiriyordu !
Günümüzdeki müslümanlarinda durumlari ortada, rezillik, kepazelik, basitlik, ilkellik ve terrör !
Yazmissin: "Müslümanligin ölcümü de kisiler degil, islamin getirdigi evrensel ve degismez ölcülerdir." islam dünya alemine ne vermis !? Iddia etmesi kolay ama islamin insanlik adina dünya adina hicbirsey vermedigi gibi sadece ve sadece kötürülük getirdigini görecegiz !
Bir Türk olarak Türklerin 150 sene araplara ve islama direndiklerini biliyorum ! Bu 150 sene icinde Türkler cok büyük zulm altinda kalmislardir, yüzbinlercesi köle olarak araplara esir düsmüslerdir, yine yüzbinlercesi öldürülmüsdür ! Islam dünyaya kin ve nefretden baska birsey getirmedi ! En güzel ispatida kuran, yahudi ve hiristiyanlari lanetlemis bir allahiniz var, yahudi ve hiristiyanlarla savasilmasini emir ediyor, taaakiii onlar islami kabul edeyesiye kadar ! Benim iddialarimin ispati tarih ve kuran, ya senin iddialarinin kaynagi ve ispati nerede !? :-))
Sallamasi kolay ! :-))
Yazmissin: "Aksini idda ediyorsaniz acilen bir piskologa görünmenizi tavsiye ederim."
Kimin piskologa görünmesi ortada, benim iddialarimin kaynagi kuran ve tarih ! Seninkisi ise isgambeden sallama yalanlar ! Tipki islamin icat edildigi yalan dolanda oldugu gibi ! :-))
21. yüzyilda hala islam gibi yalan dolanla ortaya cikmis bir din, bu din birde üsttelik siddeti, savasi, kini ve nefreti emir ediyor ! Aslinda kimin bir piskologa görünmesi ortada ama bunu anlayacak kapasite yok sizde ! :-))
Zaten inandiklari dinin kitabini okuma zahmeti göstermeyen müslümanciklarin müslümanligindan ne olurki !? :-))
|