Bak sen!!! demek benim yazılarımda,
IRKÇILIK buldun!???
Güzel kardeşim dinsel yapılanmalarda IRKÇILIK olmaz, BAĞNAZLIK; ŞOVENLİK olur.
Din politikaya alet edilince IRKÇILIK ortaya dökülür.
Bu cenah Din Şovenisti ve İslam Faşistidir.
Olmadıklarını bana açıkla, ikna et beni.
Din öz olarak dini, ruhani bir kültür olayıdır, ama günü birlikinsanların yirmidört saat bin dört yüz yıl önce düzenlenmiş, gerçeğinden hiç bir emaresi, kanıtı olmayan, o dini oluşturanın ölümünden tam On sekiz yıl sonra yazılmış, ve iki kere yok edilmiş orjinallerinin bulunmadığı her önüne gelenin tekrar, tekrar hadisler aracılığı ile oluşturduğu ve M.Akife bile Kuran yazdırılmaya çalıştığı, içinde değişik, değişik cemaatlerin, tarikatların envai çeşit kendilerine göre yorumladığı ve yeni, yeni hem yorum, hem uygulama versiyonlarını sunduğu, bunlara uymayanların birbirlerini kafalarını kopardığı karmakarışık yazıların savunulduğu ve bunlara o kaynaklara dayanarak, örnekler ile sunrak karşı çıktığı insanlar demek ırkçılık yapmaktalar.
Pes vallahi. Peki nelere dayanarak karşı çıkacağız. Neleri veri alacağız???
emin ol ben hiç bir insanın Tanrı inancına asla karşı çıkmıyorum tam tersi saygı duyuyorum.
Benim karşı çıktığım Tanrı adına insanlara yapılan sahtekarlıklar, DİN adına insana yapılan düşmanlıktır.
Ve en üzücü olanı kadını bir obje, bir SEX ucubesi olarak gören YOBAZ ERKEK BEYNİNEDİR, benim karşıtlığım.
|