Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 12.08.2007, 23:58
Benutzerbild von roman
roman roman ist offline
Neuer Benutzer

Standard Evladım geç bu tür kelime oyunlarını,

Yaw senin ikna etmek için herhangi bir şeye inanmalı mıyım???

İnsan dinleri tartışması için bir dine mensup mu olmalıdır!!!

İnsan her hangi bir konuyu a b c d diye mi açıklamalıdır???

Yaw sen hepten psikolojik sorunlusun. Mutlaka bir kaç dönem bir yerlerde Psikoloji ile ilişkin bulunmuştur, bütün Psikoloji düşkünleri iç dünyalarında çözemedikleri sıkıntıları için okurlar, bunun bir başka nedenine ben hiç rastlamadım.

Resmen terbiyesizlik yapmaktasın ve halen riyakarlık yapmaktasın. Burada İslamcıların hiç bir eleştiriyi kaldıramadıklarını, hiç bir tartışmayı kavgasız, küfürsüz götüremediklerini görmeyen bir tek sen kalmışsın, daha öncede yazdım yalancı ve iki yüzlüsün, dürüst değilsin. Senin sorunun burada ne kadar tatlı, şekerli bir dinci olabilmekten başka bir şey değil.

Ne bok olursan ol, ama önce dürüst ol. Terbiyeli ol. Tek gözünle bakmamayı iki gözünle bakmayı öğren.

Bunları kime yazmaktayım ki??? bu cenahtan bu güne kadar hoş görülü bir tek bile olsun bir insan bu sayfalara gelipte uygar ve medeni insanlar gibi tartışabildimi.

Varsa yoksa sidik yarıştırma, benim Allahım, benim kitabım, benim ibadetim, benim vemaatim en büyüğü, en dürüstü en cartı curtu.

Yaw bu tür mizaçlardan ben bıktım.

Yazılar koydum bitmez tükenmez Tevrattan çalmadır, kuran özünde aşiret kitabıdır, ticaridir diye açıklamalar yaptım tek kelime bir cevap yok. Neymiş efendim dinimi saklıyormuşum. Buda Seelsorge çeşitlemesi herhalde.

Yok BENİM DİNİM.

Yeter mi anlayabilmene.

Allah, allah ne gerzekler var.

Sanki Müslüman olunca insanın en kutsallı, temizi, küfürsüzü, dürüstü, bilgili her ne ise o oluyorsun. Hani okur yazarda olmasak şu sayfalardaki hakaretleri, sahtekarlıkları, küfürleri de okumasak tam beş yıldır inanacağız ve bu sayfalarda bulunan yazılar sürreal yazılardır diyeceğiz. Keşki öyle olsada onu bile diyebilsek.

Evladım sen önce bana daha önceki nickini, rumuzunu bir yaz bakayım şuraya!!!

Resmen ilkel burası.

Yaz bakalım o harika dini bilgilerinide feyz kapalım birazcık senden.