Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 09.08.2007, 00:49
unknown

Standard yazik yazik....

izin ver sana karsi acik olayim:
bir zamanlalar pesimde kosan bir hatun vardi.
dünyayi, yasami, insanligi kavramamis bir insandi malesef.
yolunu kaybetmis, fitnelige ve kiskancliga kendini vermis bir bayandi.
benim dünyaya bakis acisim cok degisik oldugunu daima tekrarliyordu, hayran kalmisti bana. ona yardimci olmaya calistim, ama önem verdigi seyler tek nefsi ve kendisiydi. bir gün ona acik acik söyledim onunla iliskiye girmeyecegimi ve cok kizdi bana, küstü ve cirkin cirkin iftiralar atmaya basladi. ne dedgigini, ne düsünecegini sasirmis bir insandi o, cahil di.
onun sayesinde bazi kadinlarin acik söz ve dogrulugu anlamadiklarini ögrendim, acidim.
belki kadinligi, duygularina kurban oldugu icin öyle davrandigini sanmistim,ama sen erkegim dedigin halde onu cok hatirlatiyorsun bana, rebellyell.
sen de ayni onun gibi bilmeden, okumadan iftira atiyorsun, kendini SIKIP sacmaliyorsun. gercekten yardimci olmak isterim sana: allah (c.c.) genelde hiristiyanlari ve yahudileri lanet etmemistir. hayatinda bir kere oku kardesim, kafani kullan, propagandalara kurban olma:
"İnananlar, Yahudiler, Hıristiyanlar ve diğer dinlerden her kim ALLAHa (ALLAHin tek olduguna) ve ahiret gününe inanır ve erdemli bir hayat sürdürürse, onların ödülleri Rab"leri katındadır. Onlar için korku ve üzüntü yoktur."(bakara suresi, 62. ayet)
sana gercekten aciyorum, dogruyu-yanlisi bilmiyorsun, fitneci oluyorsun, mutsuzsun, huzursuzsun besbelli, yazik sana. gel birak sacmaligi, kendine gel, there"s allways hope, -even for you - yaz bana, yardim ederim elbet....