Kuran yalan bir dindir, çalma çırpma ve
halen o yalanlar ile uçkur, para düşkünü ve şiddet ile tüm sorunlarını çözmeye çalışan bunu da sevgili Tanrının adını lekeleyerek yapan bir sapığın, hem kendi çıkarı, hem aşiretinin çıkarı için düzenlenmiş en boktan bir kitapdır.
Kuranın tüm içeriği korkma ve korkutmadır.
İnsana değer bulunmaz. Arap milliyetçiliğinin tüm pisliğinin içindedir.
Burada ki Taliban beyinlilere, sempatizanlarına bunu anlatamazsın, Muhammeti bile getirsen ona bile yazdırsan aşk olsun bu beyinleri yıkanmış yobaz ve İslam Faşistlerini yine de bunun böyle olduğunu inandırama Muhammet.
TYevrattan çok detaylı bilgiler aktardım, hangi hayvanların yeneceğine dair, sünnete, recme dair, hayvan kesiminin ölçülerine, zekattın konumuna ait bir yığın yazı aktardım aklı başında bir insan şunu düşünür yaw bu okuduklarımın büyük bir benzerliği Kuranda bulunmakta der ve şüpheye düşer, ama onu aklı henüz tam iğdiş edilmemiş insan yapar, bu sürüde bu tür temiz bir beyin mi varda düşünecekler.
Tevratıda sevmem kutsal on emirin dışında, kurana çok yakındır şiddet yönü, ırkçı yönü.
Boşuna değildir bu iki milletin birbirlerinden böylesine nefret etmeleri, vallahi bravo İsraile bu sapık çevre ile bu kadar yıl baş edebildiler.
Dünyada artık Müslümanın tek bir tarifi bulunmakta, yalancı, sahtekar, dolandırıcı, ırza düşkün, şiddete tapan diğer tüm insanlardan nefret eden, yoksul, cahil, pis.
Evet Müslüman tarifi dünyada Müslümanların dışında budur.
Ve bu resmi Müslümanlar yarattılar ve halende savunmaktalar.
Kuranda yenilik ve gelecek asla yoktur, olsa idi bu gelişmiş dünya ile bütünleşirdi, ona savaş açmazdı.
Benim Müslümanlar hakkında ki tek bir inancım var gelişmemiş topluluklar.
Sevgili tanrı bu kadar sapık bir din kitabı yaratmaz.
Tevratın da içinde oldukça insanlık dışı radikal yazılar bulunmakta. Boşuna değildir Muhammetin ulemasının şiddetten başka bir şeye tapmaması. Tevratın bu bölümlerini olduğu gibi almış.
Semavi dinlerin içinde saygı duyduğum bir tek isim vardır oda İSA dır. Onun insan sevgisine, barışçıllığına ve o ölümsüz yaratıcılığına hayranım. Keşki Muhammet Tevratı taklit edeceğine İsayı taklit etseydi.
İslam aleminin geleceği yoktur, hiç bir gelişmiş topluluk gelişmemiş, çağ dışı kalmış topluluğun ardına takılmaz. Gelişmemişler gelişenlerin ardına takılırlar. Ancak o zaman var olabilirler, yoksa en fazla bir elli, bilemedin yüz yıl daha sürer bu insanlık düşmanı din. Yüz yıl nedir ki insanlık tarihinde.
Bu yobazlar için ben herhangi bir çalışma yapmıyorum, genel olarak bırakıyorum buraya ve bu tür insanlar ile herhangi bir şey tartışılamaz.
Bunlar PARALEL topluluklardır.
Yüce ve sevgili Tanrı bu şiddete tapanları büyük bir sevgiyle beklemekte herhalde!!!
Koskoca bir ömürü yok ettikleri gibi, başkalarının da gelişmesinin önüne çıkmaktalar.
Allah adına can alanlara yalnızca cani denir.
|