Benim düşünceme göre Muhammet!
Muhammet oldukça iyi bir araştırmacı, okur ve yazardır. Ama çok kötü bir taklıtçi, 3500 yıllık Tevrattın kendisine ve aşiretine yada kaiminine uygun ve dönüştürülen bölümlerini tek, tek seçerek uygulamış bir şahsiyettir.
Ne kutsal bir kitapa sahip olmuş, nede kutsal bir düşünceye, sıradan bir ticaret adamı ve aşiret reisidir.
Yazık bu kadar yıllardır çekilen acılara ve halen süren bu saçmalığa. Muhammettin yolu, kan, acı, ızdırap ve çağ dışılıktır.
Lakin insanlara bunu açıklayabilmek çok zor, hele, hele üçüncü, dördüncü dünyanın insanlarına bunu ifade edebilmek çok daha zor, çünkü eğitim sorunu bulunmakta, Tabu bulunmakta!!! Hem gelişmiş dünya, hem o üçüncü dünyanın yöneticileri; Muhammeti ve onun aşiretinin güvencesi ve yöneticiliği için Tevratttan esinlenerek, Tevratın tüm güzel taraflarını kendi çıkarlasrına göre değiştirerek yazan bir ticaret ve uçkur düşkününe teşekkür etmişlerdirler.
Benim Muhammeti araştırmam ölüm yakını deneyimim ile başlamıştır, Muhammeti araştırınca Kuranı ve onun şiddetini bulmam diğer dinleri araştırmama sebeb olmuştur, sonuçta İncil ve Tevratı okumama ulaşmaya neden olan Kuranın şiddet yanlısı ve tek düzeliğidir. çünkü ölüm yakını deneyimde yaşadığım hiç bir şey Kuranda yazılan ile uzaktan yakından bir harf bile olsun ilişkisi yoktur.
Yukarıda Tevrattan aktardığım yazılarda görüldüğü gibi İslam aleminin en büyük bayramı olan Kurban bayramının bile nereden geldiği, kesim ölçülerinin bile nerelere dayandığı Tevrattan çalıntıdır, RECM ve Sünnet te olduğu gibi.
Ben hiç bir dine düşman değilim, düşmanlık duygusunun Tanrı tarasfından yasak olduğunu bilen bir kişiyim. Ama Tanrının kutsal kitplarının içeriği böylesine değiştirilirse ancak düşmanlar ve düşmanlıklar yaratılır.
Ve İslam ve Muhammet bunu yapmaktadırlar.
Yazık...
|