Türkiyede iyisi ile kötusu ile son yillarin rakamlari bitirilemeyen projeleri ile devralinan memleket sorunlari , cözulme cabalari millet tarafindan taktirle karsilanmistir.bunlar nelerdir.
1.bolu tuneli 16 hukumet eskitmis ...AKP bitirdi.
2.Karadeniz duble yolu gecen dönem kalan AKP bitirdi.
3.Baku-ceyhan petrol yolu projesi .AKP hayata gecirdi.
4.Alanya-antalya duble yolu AKP bitirdi.
5.22 bankanin hortumlanmasi 22 milyar dollar .örnegin EGEBANK suleyman demirelin yegeni hatirladinizmi .bunlarin mevduat sahiblerinin paralarini AKP ödedi.imar bankasi ayri bi vakaa

6.zorunlu tasarruflarin geri ödenmesi özal dan kalma ve bir turlu ördenemeyen.AKP ödedi
7. 4,5 yil önce ki enflasyonu ve dollarin 1 tl karsisindaki degeri neydi biliyoruz degilmi .
8.ben kendim sahsen kirtasiye kirtasiye dolasip
kitap ariyordum cocuklar icin simdi okula teslim ediliyo kitaplar aileler duaci kuyruk birak kitaplar bulunamiyodu ...
9.hastanelerdeki ilac kuyruklari,ve insanca recetesi ile ilacini eczaneden alma dönemi ...unutmamak gerek
10.IMF olan borcun 22 milyar dolardan 8 milyara düsmesi ..
11.Dunyada alay edilen paramizin bir miktar deger kazanip kurusa geri dönulmesi ...
12.ihracat rakamlarinin artmasi bu na paralel ihtilatin artmasi ..
13.faizlerin bi gecede milyarderler olusturan bu memlekette repolar karacarsambalardan stabil faizlere gelinmesi ...
14 . daha bircok calismalar var bunlar önemli bulduklarim.. 4,5 yilda bu yapildi simdi 5000 dollar olan kisi basina olan gelir 1000 cikmasi sözunu gerceklestirilmesini bekliyoruz ..yani hersey bu memlekettte yasayan insan icin
rakamlar her zaman gercekleri söyleyecektir ...
issizlik konusunda basari elde edilememistir .
issizlik dünyanin heryerindede problem oldugunu bilmek gerekir herseye ragmen bu konu 1 sirayi almali .
sezarin hakki sezara ......
6