Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 06.06.2007, 21:45
Benutzerbild von 1insanol
1insanol 1insanol ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard Dürzü oldugunu bilmeyenmi var

Dürzü oldugunu bilmeyenmi varki ikide bir Dürzü oldugunu aciklama geregi duyuyorsun!Yoksa müsterimi ariyorsun !!baska kapiya lan alcak baska kapiya! Islam`i salyali agzina alma cesaretin olsaydi söz verdigin halde kivirip kacmazdin...Alcak sanal faresi!!
Senin gibi alcaklar Müslümanlarin WC si kadar bile tamiz olamazsiniz!

Biz Gercekleri yazariz, Sen bizans kalintisi, yunana el sallayan nenelerinin masallarini anlatip salya akitacagina biraz tarih oku!!Hayvandan asagi yasantinizi bilmeyenmi var!!

Realite Ortada
Bak birkacina deyineyim.Bir kiyaslama yapalim

-Benim Baskentim Istanbulda 360 Hamam varken Senin dedelerin bir yil yikanmayi yasak ediyordu!Halen Taharetsiz Hayvanlar gibi suya gicik yasarsiniz..Parfum olmazsa yaniniza bile yaklasilmaz

-Gecmiste Kadin sizin icin cadiyken, bugünde farksizsiniz
Karilarinizi,,Analarinizi, baci ve avratlarinizi, 10 $ satan Kani bozuk Maymundan asagi deyyüzler...
sulalenizi satsaniz bir Müslüman hanimi satin alamazsiniz!

"Yetsitirdigim meyvenin tadina bakmak en tabii hakkimdir"(1)!Diyebilecek kadar alcalan,Hayvandan asagi mahluklarsiniz

Subyancilik sizde, Ibnelik sizde, Karimi kizimi alir ciplaklar kampina gidecegim demekten gurur duyabilecek kadar $eref ve namus yoksun alcakliklar sideyken halen insan oldugunumu saniyorsun....
!!!!

Seni defalarca uyardiM,zerre serefin olsaydi,PC nin arkasina gizlenip salya akitmazdin!!Verdigin sözünü tutar, Hayvandan asagi mahlukluk yapmazdin..!Iftiraci Gihodi, aafangiru para!!
Kani bozuk satilmis capulcu!!! Yukarda, birkismina degindigim
degerlerini savunsana!