Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 28.05.2007, 00:29
unknown

Standard mesela su nasil ?..

Autor: roman
Datum: (24/01/2007 - 21:18)
Forum: Religion & Glauben

Wertung bisher: ausgewogen
Ihre Wertung:

Teşekkürler Alpi. o.T.

ohne Text

Autor: roman
Datum: (26/01/2007 - 19:31)
Forum: Religion & Glauben

Wertung bisher: ausgewogen
Ihre Wertung:

Selam Alpi!

İyi niyetli olduğunu biliyorum, aynı şekilde iyinetli biri olduğunu sende biliyorsun.

Sen ve ben ne katı tartışmalardan sonra bu kadar olgunlaşabildiğimizi her ikimiz de biliyoruz.

Ne gazlara geldik, ne pravakosyanlara geldik, ne dolduruşlara geldik, neler, neler yazdık karşılıklı birbirimize.

Şu an bile pek çok konularda aynı şeyleri savunmuyoruz, savunmak zorunda da değiliz.

Ama, bir tahammül, bir saygı, bir farklı olan düşüncelere karşı alicenaplığımız ve onların savunabilmesinin özgürlüğünü ve ortamlarını yaratabilme denilen hoş görüye inançlıyız.

Biz her ikimizde buduruma ulaşısıya kadar diyetler ödedik ve belkide halen ödeyeceğiz.

Aşağıda biz hepimiz Ermeniyiz cümlesinde halen bir takıntın var eski inançlarından kalan bir tortu olarak ama savunma şeklin eskisi gibi değil, daha yumuşak, daha sevecen, daha anlayışlı. Benim karşı çıkışım çok daha önceleri olduğu gibi sert değil, katı değil.

Fakat ortak bir noktamız var her ikimizde şiddete, bilgiye, insana düşman olabilenlere, kıyabilenlere kıçımız, başımız oynamadan, bir tarafa göz kırpmadan karşı çıkma denilen dürüstlülüğümüz var.

Bırakalım bu olgunluğu ulaşasıya kadar birileride kendi çapında o diyetler ile boğuşsunlar ve kaybettikleri değerlerin neler olduğunu öğrenebilsinler.

Selamlar...

Seni Sabalak Peder seni..

Sen Bunak Inönüyü de gectin..

Daha Dün yazdigindan bi habersin..

Sana Acimaya Karar verdim )