Yalan ! Dünyadan haberin yok bari sus !
Iste siz akp yandaslari siz busunuz:
YALANCI DINCI SAHTEKARLAR TAYFASI !
Dikkat et, dinci yazdim, dindar yazmadim, cünki siz ancak dincilige kadar götürüyorsunuz isi !
Iste devletin verdigi rakamlar:
TÜİK"in kayıtlarına göre İhracat, Ocak-Kasım 2006 döneminde 76,6 milyar $ değerinde olmuştur.
Simdi senin gibi dincinin verdigi yalan yanlis verdigin rakamlarami inanalim, yoksa TÜIKin verdigi, devletin verdigi rakamlarami !?
Peki ithalatdan haberin varmi !? :-))
Bakalim ithalat ne durumda:
İthalat Ocak-Kasım 2006 döneminde 125,3 milyar $ değerinde gerçekleşmiştir.
Arada 50 milyar dolar acik var !
Bu ne demek biliyormusun !? :-))
Dinci aklinca bana yalan yanlisda olsa karsilik yazacaktin ! :-))
Zaten seninde ne bok oldugun Türk Silahli Kuvvetlerine yaptigin suclamayla belli oldu !
Ulan öküz, hangi ülke Askeriyesine 1 cent bile harcama yapmiyor !?
Askeriye harcama yapmamam icin bir defa corafya durmun iyi olmasi gerek !
Bir tarafda senin din kardeslerin olacak serefsizler, hani su pkk soyuszlarini senelerce besleyen türkiyenin üuerine birakan dinkardeslerin !
Bir tarafdan ermenistan, hani su soydaslarin ! :-))
Bir tarafdan yunanistan ve rumlar, geerci onlarin icimizdeki kahpe hainler kadar zarari olmuyor ama olsun, tedbirli olmak gerek !
Demek sizin gibi akp yandaslarina kalsak Türk Sillahli Kuvvetlerine 1 Cent bile harcama yaptirmayacaksiniz !
Sende herhalde kuyruk acisi ceken ya bir kürtsün yada Cumhuriyet düsmani adi bir fetoscu yada Türkiyeli akp yandaslarindan !
Türkiyeli diyorum, cünki akp yandaslari liderleri tayyip gibi Türküm demeye dili varmiyor. tayyipin mazereti ortada, kendi deyisi ile, esi arap kendisi gürcüymüs.
Yani cocuklarinin soyu soyu belli degil ! :-))
Öküz oldugun zaten yazindanda az cok belli oluyor.
O borclar diger hükümetlerden almismismismis
akp ikdidarin önce 120 milyar disborc vardi, 4.5 sene akp ikdidarindan sonra 350 milyar dolar oldu yaziyorsam ne demek oluyor o !?
Bir insan bu kadar öküz olamaz ama akp yandasi ise oluyor ! :-))
Diyanet İşleri Başkanlığı‘nın 1.308 Milyon YTL olarak sunulan bütçesi, yüzde 25,2 oranında arttırılarak 1.638 Milyon YTL olarak kesinleşti.
Daha sene sonuna cok, kimbilir daha ne kadar cikacak ! :-))
Diyanete giden vergilerim HARAM olsun !
Aynı şekilde Milli Savunma Bakanlığı‘nın bütçesi yüzde 9,9 oranında arttırılarak, 13.052 Milyon YTL !
Savunma bakanligina giden vergilerim, meydani dinci yobazlara bos birakmadiklari müddetce, her kurusuna kadar HELAL OLSUN !
Ne dinizden haberiniz var politikandan ekonomiden ama ortaliklarda essekler gibi ortada anirrsiniz ! :-))
|