Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 13.05.2007, 18:18
eniskaya

Standard Enteressant, YORUM eklemissin

sadesine neden bakmiyoruz

18
"Kibirlenerek insanlardan yüzünü çevirme, yeryüzünde kasılarak yürüme. Çünkü Allah, kurula kurula kendini övenlerin hiçbirini sevmez."

19
"Yürüyüşünde doğal ol, sesini alçalt. Şu bir gerçek ki, seslerin en çirkini eşeklerin sesidir."

20
Görmediniz mi, Allah, göklerde ve yerde bulunan şeyleri sizin emrinize verdi ve görünür-görünmez nimetlerini üstünüze saçtı. İnsanlardan öylesi var ki, Allah uğrunda ilimsiz, kılavuzsuz ve aydınlatıcı bir kitaba dayanmaksızın mücadele eder.

-----------------------------------------------

Kusura bakmada tüm DINLER beni caprsin yada senin ALLAHIN bani carpsinki, normal olan insan bu Ayetlerde FITNE aramaz.... cünkü FITNE yok.....

Acik konusalim, amacin nedir, seni DINLERE düsman eden nedir...

Kaldiki Kuranin baska yerlerinde o kadar Ayet vardirki, CIMBIZLAYINCA kesinlikle düsman kitabi gibi görünür....

Ama sen kalkmis, tertemiz Ayetlere bir seyler sokmaya caliyiyorsun....

DAS IST ZU AMATÖRHAFT....

Bak DINLERIN YASANIS SEKILLERINI Red eden varsa o benim, benim kadar DINLERI Red eden, yasanis sekilerini red eden insan yeryüzünde bulamazsin.....

AMA demek degildirki, TEOLOJI yoktur, Dinlerde güzellik yoktur.... eger sen bulamiyorsan, o halde senin yapinda güzellik yoktur derim....

Cünkü DINSIZLIK bile bir DINDIR