Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 08.05.2007, 12:45
unknown

Standard iste benim sahte atatürkcü dediklerimden

bir örnek..atatürkcüyüm diyenlerin yüzde 75i ya eski komünistler ya da masonlar diyorum..bi tane örnek buyurun

-----------------------------
Sözde Atatürkçü ama özde İsrail’ci!

İşte AKP’nin oyları yüzde 50’yi bulduysa, bu memleket kayboldu demektir" diyen ve "Atatürk"ü görmekle" övünen Borusan Holding’in kurucusu"nun gerçek yüzü

Asım Kocabıyık’ın, kökü dışarıda örgütlerden Rotary kulübüne üye olduğu ortaya çıktı. Asım Kocabıyık tarafından yaptırılan Borusan Asım Kocabıyık Anadolu Teknik Lisesi’nin giriş kapısı ve bahçesinin demir parmaklıklarını masonların ve İsrail"in devlet sembolü olan “Yedi Kollu Şamdan” ile çevirmesi de dikkat çekiyor.

Büyükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerinin, Borusan Asım Kocabıyık Anadolu Teknik Lisesi’nde “Yedi Kollu Şamdan” kullanılmasına yönelik soruşturma başlattıkları öğrenildi. Borusan Asım Kocabıyık Anadolu Teknik Lisesi Okul Müdürü Mustafa Yıldırım, okulun Borusan Holding sahibi Asım Kocabıyık tarafından yapıldığını söyledi ve memur olduğu için okulun yapısı ve Yedi Kollu Şamdan’ın kullanılması hakkında konuşamayacağını söyledi.

---------------

bu sisteme ait kisiler mitingler düzenler türkiyede düzen degismesin, ben rahat rahat ülkeiy sömüreyim diye..bizim saf cahil solcu kesimde koyun gibi bunlara uyar !