Sevgili Alpi!
Ne zamandan beri islamci bir zihniyet debrimci oldu???
Veya solcu oldu???
Bu yaşları ben çoktan aştım, arpa yetmiyor kurnazlığa!!!
Sen her halde hayranı olduğun üç kağıtçı Harun Yahya ya çok takılmışsın.
Sana solculuğu, devrimciliği sorsam açıklayamayacak konumdasın.
Faşizm tarifini yapamadığın gibi.
Sol sitede yazan bir kişi bu konular tartışılırken araya giren değerli bir kişi müdahalede bulununca artık bende sizlerdenim ve devrimci oldum ama ben inançlı bir devrimciyim diye yazarsa arkasında durmasını bilebilmelidir.
Duramıyorsa hikayedir.
Meraklıları girerler özgürgündemde benim ile olan tartışmalarında meseleyi okuyup öğrenirler.
Bilakis böyle bir yazına bile ben çok iyi bir niyet gösterek Alpi bırak solculuğu ve devrimciliği bir kenerada ilk önce demokrat olabilmeyi öğren demiştim ve eklemiştim benim için insanların şucu, bucu olması önemli değildir yeter ki insan olabilsin. Orada yazdığım gibi kendim için ben bir devrimci değilim sadece iyi bir insan olabilmeywe çalışıyorum açıklamasında bulundum.
Ama, kırk yıllık Alpi kendisi adına çok iddialıydı ve inançlı bir devrimci olabildi, aşk olsun ben inançlı yada inançsız bir insanın devrimci olup olmayacağını tartışmam ve büyük bir saygı duyarım, lakin böylesine iddalı yazan bir kişi bu tür cümleleri af olsun diye yazmamalıdır.
Yazarsa Orhan Pamuğu, Elif Şafağı hedef gçstermez, bnirisi uyarırsa bu yanlışlığı ciddiye alır.
Hepsi bu kadar (şimdilik.)
|