Bakin bu ne kadar güzel
Ben bunu söylerken mutlu oluyorum anasini satiim. Türkmüyüm bilmiyorum ama -zira daha cok laz oldugum iddia edilir:-) - o topraklardan geldigim icin cok sansliyim. Daha 1200lü yillarda bütün dünyaya hosgörüyü ögreten Mevlana"nin kültüründen gelmek bir sanstir. O yillarda hacli avrupalilarla vahsi mogollar anadoluda insan kesmekle mesgullerdi. Ermenisi, Musevisi, Rumu hepsinin yüzyillarca Istanbul"da icice baris icinde yasamalari bir -rastlanti- degildir. Bu bir KÜLTÜRDÜR, anadolu kültürüdür. Bu Mevlana"nin, onun ögrencilerinin attiklari tohumlarin eseridir.
Ermeni soykirimi yapildigini iddia edenler o yillarda Istanbul"da yasayan ermenilere de bir baksin. Onlar neden öldürülmedi ? Onlar da ermeniydi. Eger soykirimsa onlar da yok edilmeliydi. Dogu"da ruslara karsi yapilan savaslarda ruslardan yana olup yasadiklari ülkeye silah cekenlere hosgörü göstermek biraz fazla olurdu. Böyle bir durumda Almanya olsaydi ne yapardi, Ingiltere ne yapardi, Fransa ne yapardi, hepsinin cevabini burada herkes biliyor.
Türkiyeli olan herkese sesleniyorum, ister Türk olun, ister laz, ister ermeni, ister rum, ister müslüman ister hristiyan, hepiniz cok sansli insanlarsiniz, dünyanin en güzel topraklarindan geliyorsunuz. Biz ne avrupaliyiz, ne de asyali, biz Türkiyeliyiz
Politikaci olacam lan ben, vatandasa seslenir gibi eheheh

. Birbirinize iyi davranin, saglicakla kalin.