selam dostum
acini yürekten paylasiyorum ve bütün sehitlerimize allahtan rahmet, yakinlarina sabir diliyorum. yazdiklarinda haklisin, fakat buranin formatina ters düsebilirsin.
burada herkese, her fikire saygi gösterilir; türk"ü ve cumhuriyetini savunan haric, onlarin boynuna derhal "eli kanli katil" yaftasi asilir. burada bölücü propaganda yapilir, ülkemize, askerimize, milletimize hakaret edilir, adi da fikir özgürlügü olur. fakat birlik icin tek ülke, tek bayrag, tek dil prensibini savunan herkes tehdit edilir, fasizanlikla suclanir. burada demokratik ilkeler baz alinir, her parti saygin sayilir; buranin ideolocyasiyla cakismadigi takdirde. burada her insan esittir, herkese mevlana gözüyle bakilir. buna maalesef biz türkler dahil degiliz, insan sinifinda yer almadigimiz veya onlar kadar hayvanlasamadigimiz icin. nerden bakarsan bak!
her kuralin istisnalari vardir, buranin da istisnalari böyle.
her mevzu da ihtilaf olabilir, "türk" konusu haric, orada hemfikirler.
yani dostum, burada kimlerin cogunlukta oldugunu gelde sen hesapla. burada en iyi türk, kendi soyunun oguz han kadar dayandigi iddia eden ve "benim tanrim ancak lenindir" diyen seref, haysiyet, onur ve insanlik mahrumu bir ermeni olur; en iyi müslümanda, cumhuriyetimizin taslanmasi gereken seytan olduguna inanan bir züppe.
ben böyle ortamda artik hicbirsey yazmak istemiyor.
hem seni uyarmis, hemde cizgi cekmis olayim.
sen yazacak olursan, "eli kanli fasist!" yaftasini boynunda bil.
buralari türk ve insanlik düsmanlarinin sayflari, bunu anladim.
kal saglicakla, vesselam
|