Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 26.01.2007, 14:48
unknown

Standard Nasil milletiz abi yaaaaa.....

Gecen gün Dink öldürüldü... Baslari sag olsun. Ismail Cem öldü... Basimiz sag olsun. Dinkin öldügünü hemen duyduk, Ismail Cem in öldügünü gec duyduk. Dink e cok önem verildi cünkü mesele türklerle ermeniler arasi bi konu oldu. "Sözde Ermeni soykirimini tasdiklemis bir olay olarak gözükebilir bu olay." Tabiki dünyada bunu konusuyo... "Türkiyenin AB ye girisine bir comak daha mi sokuldu???" Türkiyeyi ilgilendiren seyler bunlar. Ben kendim zaten Avrupada yasadigim icin Trükiyenin AB ye girisiyle uzaktan ilgileniyorum. Bana kalsa girmesede olur. Ama girsede olur. Fakat bi sorum var.... Bugün bi Ermeni bi türk tarafindan öldürüldügü icin binlerce kisi sokaklara döküldü. Peki... DÜNDEN BUGÜNE BIZIM BINLERCE ASKERIMIZ TERÖR ÖRGÜTLERI TARAFINDAN ÖLDÜRÜLDÜ KAC KISI SOKAKLARA DÖKÜLDÜ??? BU HANGI AVRUPALIYI ILGILENDIRDI??? TÜRK ASKERININ TÜRKIYEDE YASAYAN VE (ne derece dogru bilmiyorum ama yinede) TÜRKÜN KANI PIS KOKAR DIYEN BIR ERMENIDEN NESI EKSIK???
Sinirlendim yine pardon... Ama karar sizin. Bana hak verenede tesekkürler karsi cikanada tesekkürler...

$ehitlerimizin ruhuna FATIHA...

Saygilarimla