Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 25.01.2007, 17:26
Benutzerbild von roman
roman roman ist offline
Neuer Benutzer

Standard Beni müthiş küçük düşürdün!!! Pes.

Sanki bulunmaz bir Hint kumaşısın. Ne bu celallenme böylesine.

Rahatsız mı oldun Özsu yazdıklarımdan.

Ben yalnızca senin yazdıklarını anlamaya çalışmaktayım.

Başkada bir anlamda çıkmıyor yazdıklarından.

Çıktığını iddia ediyorsan daha net, daha açık yaz, hakaret ve tehdit olarak yazdıkların gibi açık ve samimi olsun.

Geç bu kişilik benlik saçmalıklarını bir kenara, bana fikirlerin ile gel, eğer varsa bir kırıntılar. Bu güne kadar hiç bir şey ile karşılaşmadım senden fikir olarak.

Senin gibi düşünmeyen herkes ile sorunların sürekli bulunmakta, sen sorun yaratmıyorsun sorunlusun.

Daha önce ki değişik insanlar ile olan tartışmalarında da bunu sürekli sergiledin, ki o kişiler bu sayfalarda gerçekten bir şeyler ile tartışılabilecek çapta olan insanlar.

Agrasif (sinirsel) bir konumun var senin, kırıcı ve itici ve senin ile bir şeyler yazışmaya değip, değmeme sorusunu bende bırakan ve yazışmamanın daha doğru olduğunu düşündüren...

Neymiş efendim diğer öldürülmüş Aydınlara değinmemişim, hanım efendi için bir papağan gibi sürekli bunu vurgulamam gerekiyormuş. Daha bu sayfada kaybolmamış Halilin uzun bir liste olarak koyduğu ve hem de senin ile olan tartışmada sana sunduğu o listeyi ilkokullu çocuklar gibi sürekli bende sana bir şeyler yazarken hep yazılarımda mı taşımalıyım???

Senin sorunun son öldürülen aydının ölümüne karşı savunduğun kendine ait değerlerinden dolayı açıkça, sağa, sola yalpalayamadan karşı çıkabilme denilen gerçek değer sorunun var.

Özsu hanım biz dünkü çocuklardan falan değiliz, bu tür konularda oraya, buraya sapmadan dürüstçe yazarız yazacaklarımızı.

Enis ile olan özel sorunundan, daha doğrusu Enise olan gıcıklığından özellikle Enise katillerin Trabzonlu olmalarını özel bir ima ile değindiğinin hiç te farkında değilim!!!

Resmen bana senin ile yazışma konusunda hiç bir zevk vermiyorsun.
Ben sinirsel insanlar ile bu sayfalarda yazışmayı sevmiyorum. Hele kurnazlar hiç...

Bu tür yazışma kültürleri ve adabı benim kültürümün içinde yeri yoktur.

Kafana göre takıl bundan sonra...