İnsan canını almanın tartışması,
Olabilir mi???
Ben olamayacağını düşünenlerdenim.
İnsan insanın yüreği, sevgisi olamadığı sürece o insanın canisi olabilenlerden asla olmadım ve o insanları hiç bir zaman anlamadım.
Ben insanı düşünüyor, seviyor ve sevgi duyuyorum.
İnsan nedir???
İnsan sevgili Tanrının yarattığı bu mavi dünyanın en değerli varlığı ve kutsal olanıdır.
Onu yaratırken ne Amerika, ne İMF, ne Faşizm, ne Kominizm, ne soli ne sağ, ne dinler, ne başka bir kuram, ideoloji, teori, ne bir ırk, milliyet, cibilyet vs bulunmaktaydı.
Yalnızca insanı yarattı yaratan sonsuz ışık.
Ne ile yarattı? sonsuz bir sevgi ile yarattı, onun yarattığının tümünde yalnızca sevgi vardır.
Tanrı salt bir sevgidir!!!
İnsan canına kıyanlar insana düşmandırlar, Tanrıya düşmandırlar.
İnsan sıradan basit bir canlı değildir, büyük bir özen ile, düşünülerek, en ince noktasına kadar planlanarak yaratılmış bir canlıdır.
Tanrının ondan beklentileri olan ve sorumluluklar verdiği bir canlıdır.
İnsan, özenle, bezenle yaratılan tüm hücrelerine kadar düşünülerek yaratılmıştır. Saçının bir tek telini bile yapamayacak kadar çaresiz ve bilgisiz insanın bir eksiğini giderebilmek için.
İnsanı sevneyen, insana sahip çıkamayan, adını ne koyarsak koyalım insan canını alabilen katilleri koruyabilen canlıların konumuna düştüğümüz an sevgili Tanrıya karşı çıkmış oluruz.
Sevgili Tanrı ÖLDÜRMEYECEKSİN diye emir verir.
Sevgili Tanrı ŞİDDETTEN kurtulmalısın der.
Neden bunları söyler ve emir eder???
Çünkü bu ikisinin içinde sevgi yoktur, sevgiye, Tanrının tüm benliğine karşı çıkma olduğu için, Tnrı yalnızca sonsuz bir sevgidir.
!!!
Dünyanın en büyük katilide, Sadistide ölüm döşeğinde sevgili Tanrının o sonsuz sevgisini arar, o sevgiye muhtaçtır.
Ben Tanrının yarattığı en güzel değer olan insan canını alanları ve kıyanları anlayamam.
Bir insan olarak o canilerden utanç duyarım.
Sevgili Hrant en az bu sayfalarda şahsında olumlu ve ya olumsuz yazanlar kadar ışık ve sevgi dolu bir insandı.
Ve o artık yok.
Ama, sizler halen varsınız, neden acaba? belki yaşananlardan bir şeyler öğrenebilirsiniz diye.
|