Propagandacılık hiçte iyi bir sanat ,
(Bunu Hic kimse " Savastir " sözleri ile aciklamaya kalkmasin !..
BU EVANGELIST FANATIZMDIR !..
Hacli Seferlerinin yeniden HORTLATILMASIDIR !..
ASIRLIK bir KIN in yeniden YAPILANDIRILMASIDIR !..
Ve Islam BIRLESMEK ZORUNDADIR !..
Hem de hic vakit kaybetmeden)
değil Alpi!!!
İnsanların büyük bir kısmı artık bu tür şeyler ile gaza gelmiyorlar.
Resmen İslam olmayanlara karşı savaş açacaksın!!!
Hani sana dayanarak yazıyorum aile yapını bilmesem ya gerçekten neden bu yazıları yazar bir insan diye düşünüp atlayıp geçeceğim.
Avrupada yaşa, her gün kilise çanlarını duy ve iş yerine git, çoluk, çocuğun burada büyüsün ve adım gibi eminim cebinde bir Avrupa pasaportun vardır. Kalk dengesiz ve bir o kadarda din sapığı bir salak yüzünden tüm Hıristiyanlara savaş ilan et!!!!!
Hani insan sallarda biraz kuşku duyulmayacak bir şekilde sallar.
Busch un savunduğu Evangelistlik ile Avrupada olan Ev.Gelistliğin hiç bir bağlantısı yoktur.
Amerikadaki yorumu genç Ev galistlik olarak geçer, özü Ortodoks farklı bir hıristiyanlığın savunum şeklidir.
Bir de kendisine Vahi indiğini düşünen dengesiz bir şahısın elinde ki gücü ile bu şekile dönüştürülür. Bu yüz yılda göstere, göstere de idam sehpaları düzenler. Avrupada ki ve Amerikanın demokrat olan inançlı ve inançsız kesimi ve yaşayanları bu tür savaşlara karşıdırlar. Bunu bu ülkelerde yaşayan her kes bilmektedir Alpi. Bilmeyen bir tek sen mi kaldın???
Dürüst dindarların hepsi öldürmeye karşıdırlar.
Batı diye yuvarlakça kelimeleri kullanmak hiç te hoş değil. Bunun ile birlikte Hıristiyanları bir yere itmekte doğru bir meziyette değildir. Sanki İslama inananlar birleşeceklerde batıya savaş açacaklar, arkadaş o birleşmesini istediklerin birbirlerini yüzlerce yıldır boğazlamaktalar.
Sen gidip bir İranda, bir Sudanda, bir Arabistanda vs yaşarmısın???
Nasıl bir sistemi ve dünyayı savunmaktasın???
Onlarca sayfalar aktardım İslam ülkelerinde ki kadınların yaşamları hakkında neden tek kelime bir şey yazmazsın???
Busch ta bu tür savaşların bitmeside, İslam ülkelerinin düzelmeside Demokrasi ile olacaktır.
Ne Busch bir demokrattır, ne o savunduğun İslamcılar demokrattır.
Resmen din savaşına davet etmektesin insanları, git o zaman oralara Alpi, mücahit ol.
Selamlar...
|